Haberi önce Hürriyet verdi

Seçkin TÜRESAY
Haberin Devamı

Sanırım okurlarımız bu başlığa köşemizde sık sık rastlıyorlar, rastlayacaklar da.Çünkü Hürriyet, olayları önceden veren gazete olma özelliğini, öncülüğünü 50 yıldır kimseye bırakmıyor.

Başbakan Mesut Yılmaz'ın, Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'e verdiği bilgide 3 öneri yer alıyordu.

Bu öneriler çok önemliydi, çünkü kısa bir süre sonra Liderler Zirvesi toplanacak, bu öneriler tartışılacak, özellikle seçimin tarihi konusunda bir anlaşmaya varılacaktı.

Başbakan'ın bu açıklamalarından sonra toplanan Liderler Zirvesi'den çıkan kararlar, Hürriyet'teki önerilerin doğrultusunda oluşturulmuştu, Hürriyet'te çıkan konuşma bir ölçüde zirve toplantısının tutanağı idi.

Hürriyet, daha önce Başbakan'ın ağzından, liderler zirvesinin gündemini, sonuçlarını, varılacak kararları okurlarına duyurmuştu.

Hürriyet okumanın ülke ve dünya gündemini izlemek bakımından bir ayrıcalık olduğu gerçeği bir kez daha ortaya çıkıyordu.

Hiç kuşkusuz bu konuşma, sadece okurların bilgilendirilmesiyle sınırlı kalmadı.

İnanıyoruz ki, Başbakan'la Zirve Toplantısı'na katılanlar, toplantıdan önce, Başbakan'ın düşüncelerini, tasarılarını, planlarını Hürriyet'ten öğrendiler.

Böylece Hürriyet okumanın bir zorunluluk olduğu ilkesi gerek okurlar, gerek zirvedeki politikacılar tarafından onaylandı.

Geçen haftanın haber çizelgesine baktığınızda, gene olayları ayrıntılarıyla veren gazetenin Hürriyet olduğunu göreceksiniz.

BAYRAMDA DOLGUN EKLER

İster tatilde olun ister evinizde dinlenin, bayram günlerinde Hürriyet sizi hem bilgilendirecek, hem eğlendirecektir.

Çünkü, bayram boyunca her gün vereceğimiz özel bayram ekleri de ayrı bir gazete kadar dolu içeriğe sahiptir.

Bayram ekleri, Hürriyet okurlarının beğenerek okuduğu Hürriyet Pazar'ı hazırlayan ekip tarafından hazırlanıyor.

Sürpriz röportajları, tam sayfa bulmacaları, sinema rehberi, ayrıntılı TV sayfaları ile, bayram eklerini beğeneceğinizi umuyoruz.

Hürriyet'in ailenin bütün bireylerine seslenen gazetecilik anlayışı, bayram eklerinde konu çeşitliliğiyle kendini göstermektedir.

Bizim amacımız her zaman beğenebileceğiniz bir gazete hazırlamak ve bir evde herkesin gazetesi olabilme özelliğini koruyabilmektir.

Mutlu, sağlıklı bayramlar dileriz.













Yazarın Tüm Yazıları