Haber hattı

Güncelleme Tarihi:

Haber hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2004 01:54

Üçüncü Futbol Ligi 12 Eylül’de başlıyor

ÜÇÜNCÜ
Futbol Ligi’nde, 2004-2005 sezonu fisktür kuraları Ankara’da çekildi. Ligde sezon, 12 Eylül 2004 tarihinde start alacak. İlk devre maçları 19 Aralık 2004’te sona ererken, ikinci devre karşılaşmaları ise 30 Ocak’ta başlayacak. Sezon 8 Mayıs 2005 tarihinde tamamlanacak.

Federasyondan personel indirimi

TÜRKİYE
Futbol Federasyonu’nun yeni yönetimi personel düzenlemesine başladı. Hakem ve gözlemcileri ayıran yeni yönetim, maçlarda görev yapan 126 Futbol Federasyonu temsilcisini ve Haluk Ulusoy’un İstanbul’daki 3 şoförünü işten çıkardı.

Balıkesir DSİ ligden çekildi

VOLEYBOL
Erkekler 1. Ligi takımlarından Balıkesir DSİ Spor, ligden çekildi. Kulüp Başkanı Şahin Durukan, ‘Ligin maliyeti yaklaşık 250 milyar lira. Sponsor aradık. Beklentilerimiz boşa çıktı. Ligden çekilmekten başka çaremiz kalmadı’ dedi. Öte yandan Bayanlar Birinci Ligi takımlarından Şişli, Kom firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Start TV yayına başladı

ÜLKEMİZİN
ilk otomobil, otomotiv, taşıt ve mekanik sporlar kanalı olan Start TV, yayın hayatına başladı. Start TV, Turksat 1 C Uydusu’nun yanısıra, İstanbul hava frekansı ve 11 ilde yayına başlarken, televizyonun yakın bir zamanda da Kablolu TV’de yer alacağı bildirildi.

Beşiktaş aleyhine asla konuşmam

UKRAYNA’
nın Shaktar Donetsk takımını çalıştıran Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, siyah beyazlı kulüpte çok güzel günler yaşadığını ve aleyhine asla konuşmayacağını belirtti. Lucescu, bir gazetede çıkan ‘Luce’den mesaj var’ başlıklı haberin doğru olmadığını da kaydetti.

Juventus zor kurtuldu: 2-2

AVRUPA
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Kiev-Trabzonspor maçının dışında 5 karşılaşma daha oynandı. Kupanın favorileri arasında yer alan İtalyan ekibi Juventus, konuk ettiği İsveç temsilcisi Djurgarden ile sürpriz bir şekilde 2-2 berabere kaldı. Johansson (Dk.45+1 pen.) ve Hysen’in (Dk.49) golleriyle iki kez yenik duruma düşen Juve’nin beraberlik sayılarını Trezeguet (Dk.50) ve Emerson (Dk.59) attı. Diğer sonuçlar: Graz-Liverpool: 0-2, PAOK-Maccabi Tel Aviv: 1-2, CSKA Moskova-G.Rangers: 2-1, Benfica-Anderlecht: 1-0. Öte yandan UEFA Kupası 2. ön eleme turunda 3 maç oynandı. Sonuçlar şöyle: Buducnost-Maribor: 1-2, O.Nicosia-CSKA Sofya: 1-1, Pasching-Zenit: 3-1.

Haluk Yıldırım Telekom’u reddetti

TÜRKİYE
Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekomspor ile daha önce prensip anlaşmasına varan milli basketbolcu Haluk Yıldırım, bu transferin gerçekleşmeyeceğini bildirdi. Haluk, ‘Ailemle yerleşik olarak oturduğum İstanbul’dan ayrılmamın doğru olmayacağı gerekçesiyle Türk Telekomspor’a gitmeme kararı aldım’ dedi.Öte yandan Tuborg Pilsener, Hırvat oyuncu Teo Cizmiç ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Akçaabat Sebat Ogün’le imzalıyor

AKÇAABAT
Sebatspor, geçtiğimiz sezon Konyaspor’da forma giyen Ogün Temizkanoğlu ile bugün sözleşme imzalayacak. Kulüp Başkanı Veli Sezgin, tecrübeli futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, ‘Ogün’ün bize çok büyük katkısı olacaktır’ dedi.

Torbadan Rum takımları çıktı

HENTBOLDA
, Avrupa kupalarında mücadele edecek Türk takımlarının rakipleri, dün Viyana’da çekilen kura çekimiyle belli oldu. Erkekler Çalenç Kupası’nda Milli Piyango, Latsia (Kıbrıs Rum), Kupa Galipleri Kupası’nda Çankaya Belediyesi, yine aynı ülkeden Kıbrıs Koleji ile karşılaşacak. Bayanlar EHF Kupası’nda Anadolu Üniversitesi, Rusya’dan Astrahanocka ekibiyle, Kupa Galipleri Kupası’nda da Havelsanspor İsviçre’nin LC Brühl Handball takımıyla mücadele verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!