Güzelliğiniz için saniyeler yeter

Bakımlı ve hoş bir kadın olmak için ille de saatler hatta günler harcamanız gerekmez... Doğru yolu biliyorsanız, saniyeler bile görüntünüzde büyük farklılıklar yaratır.

Haberin Devamı

A- 3 saniyede dolgun dudaklar

Kuru ve çatlamış dudaklarınız sizi rahatsız ediyorsa, özenli bir bakım için kolları hemen sıvamanız gerek. Özel dudak peeling’leri çok kısa sürede dudakları özlenen formuna kavuşturacak etkiye sahip. Peeling uygulamasıyla ölü deri hücrelerini arındırabilir ve kan dolaşımını hızlandırarak dudaklarınızın daha canlı bir renge sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Dudak bakımına bir başka alternatif de yumuşak diş fırçası yardımıyla, dairesel hareketlerle uygulayacağınız masaj... Bu uygulama gerçekten de pembe, sağlıklı dudaklar yaratmaya yardımcı olur. Son olarak çok ince olan dudak derisini nemlendirmek için dudak balm’ı kullanabilirsiniz.

Dudaklara “anti-aging” kalkanı

İlerleyen yaşla birlikte özellikle dudak çevresinde ince kırışıklıklar oluşmaya başlıyor. Bu da sürdüğünüz rujun bir süre sonra çizgilerin arasına dolmasına ve kötü görünmesine yol açıyor. Bu soruna karşı özel doldurucu ürünlerden yardım alabilir, söz konusu ürünleri parmak uçlarınızla uygulayarak ince kırışıklıkları doldurabilirsiniz. Kısa sürede çizgileri yok eden ve dudak kontürünü belirginleştiren doldurucuların yerini tutmasa da sizi kurtaracak başka bir alternatif de göz kreminiz olabilir.

Dolgun görünümün sırrı

Bazı rujların ve parlatıcıların içeriğindeki biber, nane ve tarçın da dudaklarda kan dolaşımını harekete geçirerek gözeneklerin açılmasını sağlıyor. Böylelikle nem cildin altına nüfuz ediyor, geçici bir süre de olsa dudakların daha dolgun görünmesini sağlıyor.

B- 10 saniyede parlak saçlar

Bu kadar kısa sürede saçlarınızın bakımını gerçekleştiremeyeceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü yeni nesil akıllı ürünler, ışıldayan saçlar yaratmakta en büyük yardımcılarınız...
Geçmişte şampuan ve krem sadece saçların temizliği ve bakımına hizmet ediyordu ama yeni ürünlerin kullanım alanları çok daha geniş. Artık saç styling’i duşun altında başlıyor. Özel ürün serileri şampuanlama esnasında saç sorunlarını çözecek etkiler gösteriyor.

Örneğin; saç yapısını yeniliyor ya da buklelere form veriyorlar... ışlem görmüş saçlar bile bu yeni ürünler sayesinde kaybettikleri ışıltıyı geri kazanıyor. Renk koruyucu şampuanlar ve kremler, saçları nötralize ediyor. Düzenli olarak kullanıldıklarında ise boyalı saçlarda kuaförden yeni çıkmış etkisi yaratıyor.

Zaman hırsızları

Sabahları saç bakımı ve şekillendirme için vaktiniz yok mu? Sorun değil... Yeni bakım ürünleri, durulamaya gerek bırakmadan saçların sağlıklı ve ipeksi görünmelerini sağlıyor. Doğrudan havluyla nemi alınmış saçlara uygulanıyor, yıkamaya gerek kalmadan geniş bir zaman diliminde saçların bakımını gerçekleştiriyor. Fön ve maşa uygulamalarının bile saçları yıpratmasına izin vermiyor. ıçeriklerindeki özel şeker kompleksleri, fön ve maşa sırasında karamelize oluyor ve saç tellerinde tabaka oluşturarak saçların ısıdan zarar görmesini engelliyor.

Saçlarda ışık oyunları

Bir dokunuşla parlak ve yumuşak görünümlü saçlar... Çok yönlü saç spreyleriyle artık bu bir özlem olmaktan çıkıyor. Parlaklık veren spreyler sadece birkaç hamleyle saçınızı istediğiniz modele kavuşturmanıza olanak tanıyor. Üstelik daha uzun süre dayanıklılık ve dolgunluk sağlıyor.

C- 7 saniyede göz alıcı bakışlar

Profesyonel eller dokunmuşçasına dikkat çeken gözler hayal değil... Birkaç küçük uygulama ve ürünle baştan çıkarıcılığın kitabını yazabilirsiniz!

Haberin Devamı

XXL kirpikler

Kirpikleriniz ne kadar sık ve uzunsa bakışlarınız da o derece dikkat çekici ve seksi olacaktır. Kusursuz bakışlar için tek tek kirpik diplerine yapıştırılan takma kirpikler, çoğunlukla gerçek kirpik kadar etkili bir görünüm sağlar. Zor gibi görünse de uygulaması oldukça kolay. Kirpikleri tek tek bir cımbız yardımıyla yapıştırıcı kullanarak kirpik diplerine kendi kirpiklerinizin arasına yapıştırın.

D- 15 dakikada rüya gibi bir cilt

Artık yorgun kış cildine veda etme zamanı... Bahara kusursuz girmek için ihtiyacınız olan süre sadece 15 dakika. ışte pratik enerji bakımları ve makyaj trendleri...
Yeni enerji

Sağlıklı bir cilt tonu öncelikle düzenli bir kan dolaşımından geçiyor. Hücrelerin oksijen alımını güçlendirmek için ihtiyacınız olan ilk şey, cildin mikrosirkülasyonunu harekete geçiren vitamin, mineral ve oligo element içeren bakım ürünleridir.

İlk adımda, hızlı bir peeling uygulaması cildinize pembemsi bir ışıltı kazandırır. Cildiniz için ekstra bir bakım içinse önerimiz kesinlikle ampul ve serumlar... Bu konsantre bakımları tek dozlar halinde de uygulamanız mümkün.
Hassas ama yine de hızlı bir sonuç için yüksek konsantreli serum bulunduran maskelerle uygulama yapabilirsiniz. Üstelik böylesi bir bakım programı için fazla zaman harcamanıza da gerek yok.
Cildinizin yeni enerjik görünümü için pratik bakım ürünlerinden biri de bakım yapan yüz spreyleri.... Sprey formundaki serumlar cildin 10 saniye içinde bakımını gerçekleştiriyor.
Artık size kalan 5-10 dakikayı da makyajınıza ayırabilirsiniz. Unutmayın; eflatun ve şeftali tonlarındaki pigmentler cilde kadifemsi bir görünüm kazandırır.
Makyajda önemli nokta ışığı doğru kullanmaktan geçiyor. Bunun için de yeni nesil fondötenlere başvurabilirsiniz. Bu ürünlerin içeriklerindeki ışığı yansıtan pigmentler, geniş gözenekleri ve ince çizgileri ustalıkla gizleme etkisine sahip.

Taze bir dokunuş

Tende etkili bir enerjik görünüm için son nokta kesinlikle allıktır. Yüzün tamamının ışıltıyla parlaması için allığınızı sadece elmacık kemiklerinize kullanmakla yetinmeyin. Fırçanıza aldığınız bir miktar ürünü şakaklara, saç diplerine, çeneniniz ucuna ve kaş kıvrımlarına da uygulayın. ısterseniz pembe isterseniz sıcak bronz tonlarını tercih edebilirsiniz.

Cildinizin ömrü uzun olsun

Guerlain’in efsanevi çiçek orkideyle bütünleşmesi, harikulade bir öykünün başlangıcı oldu: Hüner ve tutkunun öyküsü...

Guerlain orkide için bugüne kadar bir çiçeğe ithaf edilmiş en büyük araştırma platformunu oluşturdu; orkidenin uzun ömürlülük potansiyelini keşfetmek ve kavramak için özel bir süreç yarattı: Orchidarium.
Avrupa’nın farklı köşelerinden Asya’ya uzanan, Guerlain’e adanmış bir araştırma merkezi olan Orchidarium, üç merkezinde de agrobiyoloji, bitki kimyası ve biyolojik çeşitlilik dallarında en üstün yetenekleri bir araya getirdi. Orchidarium’un bütünleşmiş yapısı, orkidenin doğal ortamından moleküllerine kadar kapsamlı, entegre bir biyolojik araştırmayı mümkün kılıyor. Aynı zamanda da hammadde üretiminde kontrolü sağlıyor.

Yaşlanma karşıtı özler

Bu üç merkez, sürekli olarak buluşlarını ve bilgi birikimlerini paylaşarak, orkidenin uzun ömürlülüğünü etkileyen bütün faktörleri kavramaya, açıklamaya çalışıyor. Birlikte her seviyede iyileştirme yapmak adına büyük bir araştırma yürütüyorlar. Bütün bu çalışmalar sonucunda yaşlanma karşıtı özler yaratılacak ve bunlar Orchidee Imperiale formülüne katılacak.

EDİTÖRDEN...

Kentli erkeğin kokusu
Costume National’ın erkek parfümü “Costume National Homme”, erkek stilinde tüm zamanların ve trendlerin üzerindeki çizgisiyle son derece iddialı. Avangard şehir stili ile rafine zarafetin kusursuz birleşimi olarak “kentli şık” erkeği tanımlayan koku, modern ve sofistike bir ruhun yansıması olarak da karşımıza çıkıyor.

Lekelere düşman!
Güneşe korunmasız çıkmaya niyetliyseniz, bir kez daha düşünün. Ve şu bilgileri aklınızda tutun... Güneşin zararlı ultraviyole ışınları 3 tiptir: Cilt yaşlılığının habercisi UVA, cilt kanserine yakalanma riskini artıran UVB ve hem bitki hem de hayvanlar için ölümcül olan UVC ışınları...
Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra bir de öneride bulunayım: Christian Breton’un lekelere karşı koruyucu ürünü “Super UV City Defense”, farklı tipte UV koruyucuları içeriyor. 60 faktörlü koruyucuya eşit etkiye sahip ürün, yaşlanma belirtileri ile savaşırken aynı zamanda güneşin zararlı ışınlarından da koruyor.

Tırnaklar koruma altında
Layla Cosmetics, tırnak bakım ürünleri ile kadınların hayatını kolaylaştırıyor. Aloe vera özlü tırnak nem maskesi “Aloe Nail Mask” yoğun nemlendirme özelliği taşıyor. Böylelikle tırnak tabakasının sağlıklı ve düzgün bir görünüm kazanmasına yardınmcı oluyor. Kullanımı da son derece kolay; asetonsuz oje çıkarıcı ile temizlenmiş tırnak üzerine sürülüyor. Bir saat veya tüm gece bekletiliyor. Herhangi bir temizleyiciye gerek duymadan oluşan tabaka kolayca soyularak tırnaktan temizleniyor. Beş günlük kullanım sonucunda etkisi açıkça gözlemleniyor.

Eyvah, uyuyakaldım!

Çoğunlukla sabah saatleri hazırlanmak için sınırlı zamanlardır. Bırakın şişmiş ve torbalanmış gözlerle ilgilenmeyi, üzerimize giyeceğimiz giysiyi seçmek için bile zamanımız olmayabilir.
Böyle bir zaman diliminde, hassas göz çevresi için çoğunlukla tazeleyici ve nemlendirici ürünler tercih etmek gerekir. Yüzdeki yorgunluk ifadesini yok eden ve cildin anında pürüzsüz olmasını sağlayan göz jellerinin kullanımı da gayet kolaydır. Parmağınızın ucuna aldığınız bir miktar ürünü parmak uçlarınızla narin bir şekilde göz çevresine yedirin. Hızla emilen ürün aynı zamanda ferahlatıcı etkisiyle gözlerde aydınlık bir görüntü sağlayacaktır.
Ürünün etkisini artırmak için buzdolabında saklayabilirsiniz.
Daha fazla etki için önerebileceğimiz bir diğer uygulaması da maskeler. Göz çevresine uygulanan özel pedler, ince kırışıklıkları azaltıyor ve göz altı halkalarını görünmez kılıyor.

Olmazsa olmaz yardımcılarınız

Kalem, fırça ya da krem... Göz altı kapatıcıları yorgun gözlere parlaklık kazandırıyor. ıçeriğindeki partiküller ışığı yansıtarak koyu halkaları ve gölgeleri nötralize ediyor.
Dikkat etmeniz gerekense, kullandığınız kapatıcının kendi cilt tonunuzdan bir iki ton açık olması. Ürünü, göz altlarına, gözün iç kısmından başlayarak dışa doğru parmak uçlarınızla uygulayın. Daha uzun kalıcılık için kapatıcınızı şeffaf bir pudrayla sabitleyebilirsiniz.
Farla da kısa süre içinde bakışlarınızda farklılık yakalamanız mümkün. Özel kalem farlar kolay kullanımlarıyla gözlerin daha aydınlık görünmesine yardımcı oluyor ve yorgun gözlerden eser bırakmıyor.


KATILIN, KAZANIN

“Bildiğiniz en uzun ömürlü çiçek hangisidir?” sorusunun cevabı ile birlikte www.tekinacar.com.tr adresine ad, soyad, adres vs. bırakan her 50. kişi Orchidee Imperiale Discovery Kit kazanıyor. Hediyeler 10 adet ile sınırlı. Bu uygulama web sitesinde 19-22 Mart tarihleri arasında aktif olacak.

Demet Akbağ güzelleşti

Demet Akbağ, yaptırdığı estetik operasyonla, vizyona yeni giren “Eyvah Eyvah”ın bile önüne geçti, günlerce konuşuldu. O günden beri başarılı oyuncuyu takip ediyorum. Yüzündeki şişlik epey azalmış durumda. Ben operasyonun başarılı olduğunu düşünüyorum ve yüzüyle para kazanan biri olduğundan cesaretinden dolayı da kendisini kutluyorum. ınanıyorum ki, birkaç hafta içinde yüzü iyice oturduğunda, yukarıda gördüğümüzden çok daha genç ve güzel bir Demet Akbağ ile karşılaşacağız.

Yazarın Tüm Yazıları