Güzelliğin Yolu Optimum’dan Geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Güzelliğin Yolu Optimum’dan Geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 10:59

ADANA OPTİMUM OUTLET, İÇERİSİNDE BULUNAN KOZMETİK MAĞAZALARI İLE ZİYARETÇİLERİNİ BİRBİRİNDEN CAZİP VE AVANTAJLI KAMPANYALARLA BULUŞTURUYOR.

Adana Optimum Outlet, içerisinde bulunan kozmetik mağazaları ile ziyaretçilerini birbirinden cazip ve avantajlı kampanyalarla buluşturuyor.
Adana Optimum Outlet’in kozmetik mağazaları, bakımına özen gösterenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kozmetik dünyasının güçlü markaları Sevil Parfümeri, Yves Rocher, Watsons ve Flormar kişisel bakım ve kozmetik alışverişine gelenleri özel fiyatlarla karşılıyor.
YÜZDE 70’E VARAN İNDİRİM FIRSATLARI
Öncü kozmetik markalarından Flormar, Optimum’daki mağazasında seçili ürünlerde yüzme 70’e varan indirimler uyguluyor. Sevil Parfümeri ise Optimum ziyaretçilerine güneş korunma ürünü alışverişlerinde 2. ürüne yüzde 60 indirim ve tüm kartlara 3 taksit fırsatı sunuyor. Watsons’da hafta sonu fırsatı ile seçili ürünlerde ” 1 Alana 1 Bedava kampanyası” sürerken, Yves Rocher seçili yaşlanma bakım ürünlerinde yüzde 20 indirim imkanı tanıyor. Adana Güzelliğine düşkün tüm ziyaretçileri fırsat dolu kozmetik günlerine bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!