“Güvenimizi kazandık”

Güncelleme Tarihi:

“Güvenimizi kazandık”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2013 01:10

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek 2-1 galip geldikleri Elazığspor maçı ile ilgili değerlendirmesinde, oyunun başından sonuna kadar iyi mücadele ortaya koyduklarını belirtip, “Haklı bir galibiyet elde ettik” dedi.
Tüm oyuncularını tebrik eden Özdilek, yeni takımıyla 3 günlük bir çalışmanın ardından Elazığ deplasmanına geldiklerini dile getirerek, “Takım olarak çok zor durumdaydık. Elazığspor, bu açıdan rakip olarak gördüğümüz bir takımdı. Oyunu, kontrol ettik. Hak ettiğimiz; moral ve güven açısından bizi yukarıya taşıyacak bir galibiyet aldık. Bundan sonra Gençlerbirliği, daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR ÜÇ PUAN ALDIK

Oyunculardan Ahmet Yılmaz Çalık, uzun bir aradan sonra sahadan 3 puanla ayrılmayı başardıklarını belirterek, bunun devamını getireceklerini söyledi.
Serkan Kurtuluş ise Elazığspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade edip, “Galibiyete ihtiyacımız vardı. Hoca değişikliğiyle maça konsantre olduk, iyi mücadele ettik ve 1-0 geriye düştüğümüz maçı çevirdik. Bizim için çok önemli bir 3 puandı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!