"GustoKart" tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

GustoKart tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 15:01

- Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Köfteciler Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Genel Başkanı Yenice:- "GustoKart çift bakiyesi olan bir kart. Bir tarafında dünyanın her yerinde geçebilecek kredi kartı olarak kullanabileceğiniz, ikinci bakiyesiyle bizim iş yerlerimizde yemek kartı olarak geçecek bir kart"

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Köfteciler Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu tarafından hayata geçirilen yemek kartı "GustoKart" Ordu'da tanıtıldı.

Federasyon Genel Başkanı Aykut Yenice, kentteki bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında, sevgi ve emek mesleğinin temsilcileri olduklarını söyledi.

Her kesimden insana hizmet veren meslek kuruluşu içerisinde yer aldıklarını ifade eden Yenice, "Ustalarımızla garsonumuzla komilerimizle bulaşıkçıklarımızla ve her türlü imalatçılarımızla ciddi anlamda istihdam üreten insanlarız." dedi.

Yenice, Türkiye tarihinde sokağa dökülmeyen tek kitlenin esnaf ve sanatkarlar olduğunu savunarak, "Esnaf ve sanatkar her zaman saygı ve sevgiyle devletinin karşısında ceketini ilikleyip başını öne eğen bir kitledir. Çünkü esnaf ve sanatkarın özünde bin yıllık geleneği ile Ahi Evran kültürü vardır. Bu kültürün getirdiği öz güven ve öz geçmişle bizler hep canımız yansa da acımızı içimize akıtan ve buna karşı dimdik ayakta durmaya çalışan bir kitleyiz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Yapılan plan çerçevesinde akıllı ve ortak hareket prensipleri içerisinde hazırlanan kartları hayata geçirir noktaya geldiklerini belirten Yenice, şunları kaydetti:

"Yemek kartı olan GustoKart ile dünyanın her yerinde kredi kartı olarak kullanım yapılabilecek. Bizim makinemiz yok, sigorta, komisyon, data ücretimiz yok. GustoKart ile sizin işletmenize gelen kim varsa dükkanınızda kullanmış olduğunuz VISA makinelerinizden, anlaşmalı bankalarınızdan bu kartı dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz. Çünkü bu kart ön ödemeli, aynı zamanda bir mastercard. GustoKart çift bakiyesi olan bir kart. Bir tarafında dünyanın her yerinde geçebilecek kredi kartı olarak kullanabileceğiniz, ikinci bakiyesiyle bizim iş yerlerimizde yemek kartı olarak geçecek bir kart. Yılbaşından itibaren sadece ayda 150 lira işletme olarak bedel alınacak."

Yenice, ikinci bir kart olarak AhiKartı da çıkardıklarını ifade ederek, "İskonto ve alınacak bedelde sizleri mağdur etmemek adına AhiKartı çıkarttık. Bu kart üye iş yerlerimize verilebilecek özel bir kredi kartı. Bu kartla Türkiye'deki geniş alışveriş alanı içerisindeki kürdanından yağına, unundan tuzuna, tabağından çatalına tüm dev firmalarla şu anda ciddi anlaşmalar imzalandı ve imzalanmak üzere." dedi.

Haberin Devamı

Bilinçli toplumla bilinçli alışveriş ortamının oluşturulması gerektiğini kaydeden Yenice, "GustoKart herkesin cebinde olabilecek bir kart. Sadece şu anda 4 firmanın Türkiye'de kullandırdığı 1,5 milyon kartlı insan değil, hedefimiz ilk etapta 2 milyon, toplamda 20 milyon GustoKartlı Türk vatandaşı yaratmak. Bu kart ücretsiz elde edilebilecek. Bu kart, kendi yükleyebileceğiniz parayla her yerden iskontolu yemek yiyebileceğiniz veya kendi bakiyesiyle de kredi kartı olarak kullanabileceğiz bir kart." ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!