Gürpınar Belediyesi kışa hazır

Güncelleme Tarihi:

Gürpınar Belediyesi kışa hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 17:34

Gürpınar Belediyesi kışa hazır

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN'ın Gürpınar ilçesi  Belediyesi, kar yağışına karşı önlemlerini almaya başlarken, kışın karla mücadele çalışalarında kullanılacak olan iş makineleri  bakım ve onarımdan geçirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kayyum atanan  Günpınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı,karla mücadale çalışmalarında görev yapan personellerle bir araya gelerek, kışın sürüdürülecek çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.Yüzölçümü itibariyle Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Gürpınar Belediyesi ,kışın karla mücadele çalışmalarında görev alacak iş makineleri  , bakım ve onarımdan  geçirilerek, kışa hazır hale getirildi.
ASILSIZ İHBARLARA KARŞI GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI
 Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Doğramacı,Gürpınar ilçesinde kış şartlarının çok çetin geçtiğini belirterek şöyle konuştu:
"Karla mücadelede üç aşamalı  bir eylem planıyla hareket edeceğiz.Çalışmalarımızı diğer kurumlarla koordineli yapacağız.Özellikle asılsız ihbarlara karşı gerekli önlemlerimizi aldık. Asılsız ihbarlarla ilgili bütün muhtarlarımıza yazı göndereceğiz. Asılsız ihbar yaptığını tespit ettiğimiz kişiyle ilgili işlem başlatacağız. Hazırlıklarımız kapsamında önce bütün kronik rahatsızlığı olan hastalarımızı tespit ederek, bunların bir listesini hazırlayacağız. Yine hamile kadınlarımızın doğum öncesi hastanelere naklini sağlayacağız. Bunun için Toplum Sağlığı Merkezi, Van Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları ekipleriyle koordineli şekilde çalışacağız. Muhtemel kar yağışında en kısa zamanda mahallerimize ulaşmaya çalışacağız. Bununla ilgili üç aşamalı bir eylem planı hazırlıyoruz. Ekiplerimiz bu eylem planı çerçevesinde hareket edecekler. İnşallah yollarımız hiç kapanmadan bu kışı atlatacağız."
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!