Gurmelerden tam not geldi

Güncelleme Tarihi:

Gurmelerden tam not geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2009 00:00

Gurmeler olarak bilinen Chaine des Rotisseurs Derneği üyeleri 2009 yılının son yemeğinde Neva Palas Otel’inde bir araya geldi. Yemekte otelin mutfağına tam not verildi.

2009 YILININ son “Chaine Des Rotisseurs” yemeği, Neva Palas Otel’inde gerçekleşti. Otelin sahibi Yasemin Köksal tarafından “Yeni Yıl” temasıyla hazırlanan özel mönüde, Kazakistan’dan getirilen Havyar, Amerika’dan hindi, Deniz Tarağı, Kızıl Ördek Ziyafeti ve Yılbaşı Kuzusu ikram edilen yemekler arasındaydı. Yılbaşı yemeği özelliği de taşıyan bu gece yılbaşı ağaçları ile süslenmiş müthiş bir ortamda gerçekleşti.

Ekibe teşekkür edildi

Chaine des Rotisseurs Dünya Yönetim Kurulu Üyesi Mohamed Hammam’ın da katıldığı gecede Yasemin Köksal’ın kendi tasarımı olan yılbaşı hediyeleri şeklinde paketlenmiş tatlı tabağı görülmeye değerdi. Yemeği yapan kişiye saygı açısından masada herhangi bir baharatın olmadığı, şarapla yemeklerin uyumunu daha iyi anlayabilmek için suyun verilmediği yemeğin sonunda, mutfak ve servis ekibine, masaya çağrılarak teşekkür edildi. Yapıldığı restorana bir anlamda notun verildiği yemekte, Neva Palas’ın mutfağı gurmelerden geçer not aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!