Güreş Milli Takımı'ndan Taşkıran'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Güreş Milli Takımından Taşkırana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2011 11:04

Macaristan'da gerçekleşecek olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarına İstanbul'da devam eden Yıldız Serbest Güreş Milli Takımı, İstanbul Spor İl Müdürü Tamer Taşkıran'ı ziyaret etti.

Ziyarette, İstanbul'da yapılacak olan Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'dan bahseden Güreş Federasyonu As Başkanı Kadir Haberdar "2020 Olimpiyatlarına referans olacak bir organizasyona ev sahipliği yapacağız" dedi.

23-28 Ağustos tarihinde Macaristan'da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarına aralık vermeden devam eden Yıldız Serbest Milli Takımı İstanbul'daki kamplarını sürdürüyor. Yıldızların kampını yakından takip eden İstanbul Spor İl Müdür'ü Tamer Taşpınar Avrupa Şampiyonasında başarılı olan sporcuları ve teknik heyeti makamında kabul etti. Türkiye Güreş Federasyonu As Başkanı Kadir Haberdar'ında katıldığı ziyarette sporcular keyifli dakikalar geçirdi.

"SPORCULARIMIZIN HIRSLI VE İSTEKLİ OLMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR"

Yıldızlar Milli Takım Antrenörü Ruşen Çakır Avrupa şampiyonluğunda alınan başarıyı arttırmak için çalıştıklarını söyleyerek "Macaristan'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası öncesi bizler çalışmalarımızı başarı ile sürdürüyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda eksiklerimizi gördük ve çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Sporcularımızın hırslı ve istekli olması bizleri mutlu ediyor. Dünya şampiyonasına hem fizik hem de moral olarak en üst düzeyde hazırlanıp dünya şampiyonasından daha çok madalya kazanmak, ülkemize büyük sevinçler yaşatmak istiyoruz" dedi.

TAŞPINAR "BİZLER ONLARA GÜVENİYORUZ"

İstanbul Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ise yıldızlara güvendiklerini belirterek " Yıldız Milli Takımımızın Dünya Şampiyonası'nda adından başarı ile söz ettireceğinden şüphem yoktur. Alınacak altın madalyalar 12-18 Eylül tarihinde düzenlenecek Büyükler Dünya Şampiyonası öncesi büyük moral olacaktır. Bizler onlara güveniyoruz. Güreş sporumuz başarısını göstermeye devam edecektir" diye konuştu.

"2020 OLİMPİYAT ADAYLIĞIMIZ SÜRESİNCE BAŞARILI BİR REFERANS OLACAGIZ"

Türkiye Güreş Federasyonu As Başkanı Kadir Haberdar ise İstanbul'da ev sahipliği yapacakları Dünya Şampiyonası için çalışmaların devam ettiğini bu şampiyonalar ile 2020 Olimpiyatlarına referans olabileceklerini belirterek "Büyük bir organizasyon olan Dünya Güreş Şampiyonası'na ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. İstanbul'un adını bu organizasyon ile de başarıyla söz ettireceğiz. Ayrıca 2020 Olimpiyat adaylığımız süresincede bu organizasyonların başarılı bir referans olacağını düşünüyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!