Günlük yükselen burç yorumu

Günlük burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumunu da mutlaka okumanız gerektiğini internet sayfamızda sürekli olarak yazıyorum.

Haberin Devamı

Halen konunun farkına varmamış olanlar için bir hatırlatma yapmak istedim.
Yaptığımız hesaplama tekniği nedeniyle, yükseleninizin o günkü yorumunu da özellikle okumanız gerekiyor.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Kesin sonuçlar çıkarmaktan kaçının. Bazı kişilerin imajları ve maddi durumları konusunda, tüm doğruları öğrendikten sonra harekete geçmenizde fayda var. İnatçı veya öfkeli tavırlar sergilemeniz durumunda duygusal iniş çıkışlar söz konusu olabilir. Dikkatli dinlemeniz çok şey öğrenmenizi sağlayabilir.

Boğa
Arkadaşlarınız, akrabalarınız ya da meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz, işinizle ilgili bazı konularda sonuçlara ulaşmanızı sağlayabilir. Ufukta aşk var. Günü romantizmle geçirebilirsiniz.

İkizler
Sorumluluklarınızı ve maddi içerikli hiçbir işinizi ihmal etmemeniz gerekiyor. Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla sorumluluk yüklenmemelisiniz. Yükünüzü hafifletmeye çalışın, stresi artıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Haberin Devamı

Yengeç
İstikrarsız tavırları olan kişilerden uzak durun. Taleplerinizin artması, önemli bir ilişkinizde zorlanmanıza neden olabilir. Yeteneklerinizi mevcut durumunuzu korumak için kullanmalısınız. Diğerleri için yaptıklarınız, başkaları üzerinde bırakacağınız etkinin yönünü belirleyebilir.

Aslan
Yapmak zorunda hissettiğiniz şeylerin sorumluluğunu üstlenmelisiniz. İlerleme konusunda tutkulu olmalı ve kendinizi net şekilde ifade etmelisiniz. Başkaları için yaptıklarınız unutulmayacaktır ama sizden faydalanmalarına izin vermemelisiniz.

Başak
İşlerinizle uğraşmanız ve başkalarına yardım etmeniz güzel. Ama size güvenen kişileri ihmal etmemeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir. Sizin için önemli bir ilişkinin ve işbirliğinin beslenmesi gerekiyor.

Terazi
Seçeneklerinizi keşfetmeli ve etrafı iyi dinlemelisiniz. Bir ilişki, ortaklık veya işbirliğinde yaşanan değişiklik, içinde aldatıcı etkiler barındırmasına rağmen ilerlemeniz için fırsat sağlayabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Biriktirdiğiniz ama tamamlamadığınız planlarınızla ilerlemeye hazırsanız, harekete geçme zamanı geldi! Aşk hayatınız ön planda. Özel veya maddi sorunlarınızı paylaşmanız, ilişkinizi güçlendirebilir.

Yay
Bazı kişileri yönlendirmemeye özellikle önem vermeniz gerekiyor. Neler sunabileceğiniz, karşılığında neler beklediğiniz konusunda spesifik olmalısınız. Aksi takdirde maddi açıdan zorluklar yaşayabilirsiniz. Dürüst olmanız lazım.

Oğlak
Önemli ilişkilerinizi güçlendirmek için zaman harcamanız gerekiyor. Kendini ihmal edilmiş hisseden kişilere zaman ayırmamanız durumunda, şikayetler ve beklenmedik değişiklikler sizi hazırlıksız yakalayabilir. Aşk hayatınızı ve sevgi temalı ilişkilerinizi ön planda tutmalısınız.

Haberin Devamı

Kova
Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir. Bir sır, sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir, işteki pozisyonunuzu etkileyebilir. Duygularınızı kontrol etmeli ve disiplinli olmalısınız.

Balık
Sosyalleşmeniz, iletişim ağınızı genişletmeniz ve fikirlerinizi paylaşmanız, yetenekli kişilerle tanışmanızı sağlayabilir. Maddi kazanç elde edebilirsiniz ama önce anlaşmaların yapılması gerekiyor. Ufukta aşk var!

Yazarın Tüm Yazıları