Güneşe karşı kobra selamı

İş dünyasındaki başarılarının yanı sıra atletik vücutlarıyla da dikkat çeken Can Ateş ve Önder Öztarhan, formlarını nasıl koruduklarını anlattı.

Haberin Devamı

Sigorta ve reasürans brokerlik şirketi Martin&Martin’in ortağı ve yönetim kurulu başkanı olan Can Ateş, Milliyet’ten Songül Hatısaru’na verdiği röportajda, haftada iki gün hoca eşliğinde pilates yaptığını, dünyanın neresinde olursa olsun güne mutlaka ‘yogada güneşe selam’ adı verilen Kobra Hareketi ile başladığını anlatmış. New Balance, Shiseido, Nars, Make Up Forever markalarının Türkiye distribütörü olan VEPA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan ise en çok yediklerine çok dikkat ederken formunu yüzerek ve boks yaparak koruyormuş.

Kartalkaya’da kutlama

Geçtiğimiz hafta sonu 28. yaşına giren Selin İmer, iki gün iki gece süren kutlamalarla yeni yaşına girmiş. 14 Ocak’ta Etiler Şamdan’da başlayan kutlama Kartalkaya’da devam etmiş. Gündüz bol bol kayak yapan İmer, akşam da Kaya Palazzo Otel’de yaş günü kutlamalarına devam etmiş.

Haberin Devamı

Erkekler için bileklik

Mehmet Birgen, yaz aylarında sahibi olduğu Bodrum’daki yüzen disko Catamaran’la ilgilenirken, kışın da boş zamanını geçirmek için açtığı atölyede zaman geçiriyor. Birgen, atölyede kendi adını verdiği erkek bileklikleri tasarlıyor. 24 ayar altın, mercan ve İran turkuvaz taşların kullanıldığı bileklikler, Bebek’teki mücevher mağazalarında satılıyor.

Aşkları evlilik yolunda

Merhum Cemal Ulusoy’un kızı Merva Ulusoy, 2002 yılında Turan Ceylan’dan boşandıktan sonra uzun yıllar kalbini kimseye açmamıştı. Yaptığı ekonomi programlarıyla adından söz ettiren Merva Ulusoy, uzun süren aşk orucunu Cem Bilginer ile bozmuştu. İlişkilerini göz önünde yaşamaktan hoşlanmayan ikiliyi, İstanbul gecelerinde gördüm. Üç yıldır mutlu bir ilişki yaşayan sevgililer, öğrendiğim kadarıyla artık evlilik planları yapmaya
başlamış.

GECE KUŞU

Fasıl eğlencesi

Şef Tolga Atalay, Akaretler’deki W Otel’de Okka adlı bir kebap restoranı açmıştı. Kısa zamanda iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin müdavimi olduğu Okka, şimdi de fasıl eğlencesiyle adından söz ettiriyor. İlk olarak geçtiğimiz hafta başlayan fasıl eğlencesi, bu akşam da tekrarlanacak.

AJANDA

Mickey’nin yolculuğu

Haberin Devamı

Çocuklar için düzenlediği etkinliklerle dikkat çeken ORA Arena, şimdi de “Disney Live-Mickey’nin Çılgın Yolculuğu” adlı gösterilere ev sahipliği yapacak. Gösterilerin ilki bugün saat 17.00’de yapılacak.

Oskarı aldı

Turizmin Oskarları olarak kabul edilen WTA (World Travel Awards) ödülleri 11 Ocak’ta Katar’da düzenlenen galada sahiplerini buldu. Tüm dünyadan otellerin değerlendirildiği ödül töreninde Adam&Eve, ‘Dünyanın Lider Tasarım Oteli’ seçildi. Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, “Adam&Eve’in hizmete girdiği 2006’dan bu yana uluslararası platformda 31. ödülü kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kıral ortak

Mobilya sektörünün ünlü isimlerinden Fatih Kıral, Cem Akın’ın sahibi olduğu WhiteandSoft ile ortak oldu. Yeni koleksiyonlar hazırlamak üzere kolları sıvayan iki ortak, yıl sonuna kadar beş yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Yazarın Tüm Yazıları