Güner Ümit’in Turnike’si Seda Sayan’la dönüyor

Seda Sayan, sabah programlarının en çok izlenen ismiydi. Her ne kadar son dönemde Biz Evleniyoruz destekli Kuşum Aydın’a liderliği kaptırmış olsa da Kanal D’nin gündüz kuşağında çok izlenmesinin en büyük nedenlerinden biriydi.

Haberin Devamı

Seda Sayan bu sezon sabah kuşağından çekiliyor ve akşam kuşağına, haber öncesine terfi ediyor.

Sayan’ın yine Kanal D’ye yapacağı program ise bir dönem Güner Ümit’le çok izlenenler listesinde sürekli üst sıralarda bulunan Turnike olacak.

Bayan Turnike adıyla yayınlanacak program hafta içi her akşam ekrana gelecek ve ufak tefek değişikliklerin dışında Güner Ümit’in sunduğu yarışmayla aynı özellikleri taşıyacak.

İki sezon önce Passaparola’nın Star’da yakaladığı başarıdan sonra Mehmet Ali Erbil’in Şansa Dansa’sı, Serdar Ortaç’ın Hep Beraber’iyle büyük rekabete sahne olan haber öncesi kuşağı Seda Sayan’la birlikte bu sezon iyice kızışacak.

Uzun süre çok izlenen, kanaldan kanala transfer olan Turnike, Güner Ümit’in canlı yayında Aleviler’i kızdıran sözlerinden sonra yayından kalkmıştı.

Yıllar sonra yeniden Altın Turnike olarak ekrana döndüğünde ise eski etkisinden uzaktı.

İzleyicinin ‘Güner Bey biraz kaldırır mısınız’ ricalarıyla hafızalara kazınan programda bu sezondan itibaren, ‘Seda Hanım biraz kaldırır mısınız’ yakarışlarını duyacağız herhalde...

Bu arada Seda Sayan’ın yerine Kanal D’nin sabah kuşağına da Ece Erken geçiyor. Ece Erken yıllar önce Show TV’de yine sabah yayınlanan klip programıyla televizyona başlamıştı.

Seda Sayan’ın, Kuşum Aydın’ın izleyicisiyle Ece Erken’in izleyicisi taban tabana zıt.

İyi bir alternatif olacaktır Ece...

TV bombaları

Öyle olsun!
Ambians sahne gibi bir şeydir.
Şarkıcı Pamela (Technology TV’de konuşurken)

Haberin Devamı

TV bombaları

Korktuğuna bak!
Türkiye dünyanın en güvenli ülkelerinden. Diğer ülkelerde ya hipopotam ezer insanı ya da aslan yer.
Merve İldeniz (Gündemdekiler’de Murat Birsel’in sorularını yanıtlarken)

TRT, olimpiyata futboldan fazla önem verdi

Olimpiyat oyunları bu akşam 20.40’ta olimpiyat meşalesinin yakılmasıyla başlıyor. Açılış töreni TRT1 ve TRT3’ten canlı yayınlanacak.

TRT yaz olimpiyatlarına o kadar önem veriyor ki, TRT3 16 gün boyunca Olimpiyat Kanalı olarak yayın yapacak.

Hafta içi 11.00’den gece 01.00’e, hafta sonları da 09.00’dan 01.00’e kadar TRT3’te yayınlar kesintisiz sürecek.

Olimpiyat yayınları TRT3’ün yanı sıra zaman zaman TRT1’den de ekrana gelecek. Özellikle Türk sporcuların madalya şansı olduğu yarışmalar, TRT1 yayını kesilerek canlı olarak ekrana getirilecek.

TRT bu yayınlar için Atina’da özel bir stüdyo kurdu ve 40 kişilik bir ekip gönderdi. Oysa TRT, Avrupa Futbol Şampiyonası için Portekiz’e 20 kişilik bir ekip göndermişti.

Kadronun iki katına çıkmasında Atina’nın komşu kapısı olmasının da etkisi var ama asıl önemlisi bu rakam TRT’nin olimpiyatlara verdiği önemi gösteriyor.

40 kişilik ekip içinde kameramanlar, spikerler ve teknik kadro bulunuyor. Özel röportajlar ve haberlerle TRT, olimpiyatı her yönüyle evimize taşıyacak.

İyi seyirler!

TV bombaları

Köklü sohbet
Sunucu: Canıım... Bacağını kökünden kestiler senin di mi?
Hasta: Evet, hepsini aldılar! Bak!
Sunucu: Yok yok, göstermeyelim seyirciye...
(Samanyolu’nda Kimse Yok mu’nun sunucusu İkbal Gürpınar bacağı kesilen hastayı ziyaret ediyor)

Yazarın Tüm Yazıları