Zorro buz üstünde

Güncelleme Tarihi:

Zorro buz üstünde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2008 10:21

Süper kahraman “Zorro”nun buz pistindeki maceraları, 5-14 Eylül tarihleri arasında Parkorman'da izlenebilecek.

Haberin Devamı

50 kişilik ödüllü buz  dansçılarından oluşan Zorro Buz Tiyatrosu, Avrupa turnesi kapsamında  Parkorman'da 17 gösteri yapacak.

Göz kamaştıran kostümler ve yürekleri hoplatan sahnelerin ses ve ışıkla  desteklendiği gösteri, 400 metrekarelik bir sahnede yapılacak.

Parkorman'da 980 kişilik bir çadırda seyirciyle buluşacak gösterinin tüm  şarkıları ve diyalogları Türkçe'ye çevrildi. Müzik prodüksiyonunu Ercan  Saatçi'nin yaptığı, anlatımını Tamer Karadağlı'nın gerçekleştireceği  gösteride, Zorro'yu şarkıcı Ali Güven seslendirecek.

Müzik albümü de çıkarılacak olan ve 12 yaşından küçüklerin 30 YTL'ye  izleyebileceği gösterinin biletleri Biletix aracılığıyla satışa sunuldu.

Gösterinin ramazana denk gelmesi dolayısıyla iftar menülü özel paketler  de satılacak.

Haberin Devamı

Pazartesi hariç hafta içi bir seans, hafta sonları ise üç ayrı seans  olarak sahnelenecek gösteri, Türkiye'den sonra Romanya, Avusturya,  İspanya ve Budapeşte'de izleyicilerle buluşacak.

Gösteride Zorro'nun aşkı “Elena” karakterini Macar Buz Dansı Şampiyonu  ve Avrupa Şampiyonası 4'üncüsü ve Dünya Şampiyonası 10'uncusu Dianna  Poth, “Zorro” karakterini Macar Buz Dansı Şampiyonu ve Avrupa-Dünya  Buz Dansı Şampiyonalarının ilk 20'deki finalistlerinden Bertie Zakany,  Zorro'nun yakın arkadaşı “Bernardo”yu Ulusal Buz Dansı Şampiyonu Ödülü  sahibi Dejan Illes, Bernardo'nun aşkı “Juliana” karakterini ise Andrea  Major canlandıracak.

Biletler için: www.biletix.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!