Zorla dilencilik Mobese’de

Güncelleme Tarihi:

Zorla dilencilik Mobese’de
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2010 15:29

Gaziantep’te 2 çocuğu trafik ışıklarında bekleyen otomobillerden zorla dilendirip, topladıkları parayı alan bir kişi polis tarafından yakalandı. Şüphelinin çocuklardan aldığı parayı cebine indirirken gülümseyişi ve polis tarafından yakalanma anı Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

İŞTE KARE KARE O ANLAR

Atatürk Bulvarı Başkarakol kavşağında 12- 14 yaşlarındaki 2 çocuğun kırmızı ışıkta duran otomobillerden para dilendiğini görüntüleyen Mobese kameraları, çocukları takibe aldı. Çocukların topladıkları paraları İnönü Caddesi yönünden gelen yol üzerindeki reklam tabelalarının yanında bekleyen bir kişiye teslim ettiğini gören güvenlik görevlileri, olay yerine hemen ekip sevk etti. Polis, kimse görmesin diye reklam tabelalarının arkasına gizlenen ve paraları cebine koyarken gülümsediği görülen C.G. adlı kişiyi kıskıvrak yakaladı.

C.G. yasal işlem yapılmak üzere zabıta ekiplerine teslim edilirken, C.A. ile A.A.G. adlı çocuklar ise küçük yaşta olmaları nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine gönderildi. Çocuklar daha sonra telefonla aranarak Şube Müdürlüğü’ne gelen ailelerine yasal uyarılar anlatılarak teslim edildi. C.G ise para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!