Yüksek Sosyete 8. yeni bölüm fragmanında Cansu ve Kerem yakınlaşıyor!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 8. yeni bölüm fragmanında Cansu ve Kerem yakınlaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 09:49

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yüksek Sosyete 8. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu ve Kerem için yeni bir dönem başlıyor. Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Star TV'nin reyting rekoları kıran dizisi Yüksek Sosyete 8. yeni bölüm fragmanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni bölümü perşembe akşamı ekranlara gelecek. İzleyenlerin nefesini tuttuğu son bölümde düğünde yaşananlar çok ilgi çekmişti. Peki yeni bölümde nasıl gelişmeler yaşanacak? İşte, Yüksek Sosyete 8. yeni bölüm fragmanıyla sizlerle...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Cansu, Süreyya'nın zoruyla bir sosyete düğününe katılacak ama davetlilerin arasında Mert Çalhan da var! Tabii ki Mert, yerine Kerem'i gönderecek. Cansu ve Kerem sosyete düğününde sırları ortaya çıkmasın diye birbirinden köşe bucak kaçacaklar. Diğer yandan Ece ve Mert bir mahalle düğününde sürpriz bir gece yaşayacak. Mutlu aile tablosu rolünü oynamaya çalışan Koran Ailesi'ndeki herkes için ise düğün beklenmedik gelişmelere gebe olacak. Davetsiz olarak düğüne gelen Işıl, Süreyya cephesinde bardağı taşıran son damla olacak. Cansu ve Süreyya yüzleşecek, anne kız arasındaki bu duygu yüklü hesaplaşmada yıllardır saklanan "uğursuzluk" sırrı açığa çıkacak.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!