Yozgat'ta trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Yozgatta trafik kazası: 3 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2007 09:18

YOZGAT'ta gazete dağıtım minibüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat sıralarında 00.30 sarılarında sorgun İlçesi E-88 Karayolu'nun Sorgun İlçesi'ne bağlı Başıbüyüklü Köyü mevkinde meydana geldi. Ankara’dan Sivas yönüne giden Selim Terzi'nin kullandığı Merkez Dağıtım’a ait 06 AV 0309 plakalı minibüs, karşı yönden gelen 25 yaşındaki Mustafa Gönültaş (25) yönetimindeki 66 KC 384 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada demir yığını haline dönüşen otomobilin sürücüsü Mustafa Gönültaş, Kadir Candemir (23) ve kimliği belirlenemeyen bir erkek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, otomobilde bulunan Saffet Demir (28), Erdoğan Acer (23) ve minibüs şoförü Selim Terzi (45) ağır yaralı olarak Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık Sivas-Ankara Karayolu, yaklaşık 1.5 saat ulaşıma kapandı. Her iki yönde uzun araç kuyruklarının oluştuğu karayolunda ulaşım, kaza yapan araçların çekilmesiyle saat 02.00 sıralarında normale dörndü. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!