Youtube Türkiye rekorunu kıran (Reynmen) Yusuf Aktaş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Youtube Türkiye rekorunu kıran (Reynmen) Yusuf Aktaş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2019 07:43

Youtube Türkiye'nin en hızlı şekilde en çok kullanıcıya ulaşan içeriği ile son günlerin konuşulan ismi Reynmen, Aleyna Tilki'nin elinde bulundurduğu rekoru da kırmış oldu. 'Derdim olsun' isimli şarkısı ile Youtube trend listesinde günlerdir bir numara olan isim, bir çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Reynmen lakabı ile tanınan Yusuf Aktaş kimdir? İşte detaylar

Haberin Devamı

Reynmen lakabı ile tanınan Youtube fenomeni Yusuf Aktaş, yayınladığı şarkı ile 25 Ocak'tan bu yana internet gündemine damga vurdu.

25 Ocak Cuma günü yayınladığı 'Derdim Olsun' şarkısı şuana kadar 30 milyon kişi tarafından izlenirken bu sayı artmaya devam ediyor. Bu parça ile Reynmen, 24 saatte 6.3 milyon kullanıcıya ulaşarak Aleyna Tilki'nin elinde bulundurduğu en kısa zamanda en çok izlenen video rekorunu da kırmış oldu.

Yusuf Aktaş, İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak Açıköğretim’de Liseyi tamamlamıştır.

Haberin Devamı

Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer almayı başarmıştı.

Reynmen son dönemde ünlü isimlerle yaptığı röportajlar ve düetlerle dikkatleri üzerine çekmişti..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!