YÖK anket ekranı açıldı mı? YÖK uzaktan eğitim anketi için duyuru yaptı! Karar anket sonucuna göre şekillenecek

Güncelleme Tarihi:

YÖK anket ekranı açıldı mı YÖK uzaktan eğitim anketi için duyuru yaptı Karar anket sonucuna göre şekillenecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2021 14:23

YÖK anket ekranı ile uzaktan eğitimin kaderine yön çizilecek. YÖK uzaktan eğitim anketi ile öğrencileri ve akademisyenlerin görüşleri alınacak. Üniversiteler ne zaman açılacak sorusuna yanıt arayan pek çok öğrencinin odağında yer alacak olan uzaktan eğitim anketi, sonuçlanmasının ardından alınacak kararlarda önem arz edecek. YÖK, uzaktan eğitim anket sonuçlarını Sağlık Bakanlığı ve diğer kurumlarla da paylaşacak.

Haberin Devamı

YÖK, uzaktan eğitim anketi ile üniversitelerde yüz yüze eğitim sürecinde önemli bir yol katedecek. 'Nitelikli eğitim, dijital dönüşüm, veri yönetimi ve kalite esaslı' çalışma süreçlerinde; yenilikçi değişimi, etkin iletişimi, güçlü işbirliklerini, 'üniversitelere yetki devri ve yetki paylaşımını' önemseyen YÖK tarafından gerçekleştirilecek bu anket çalışmasıyla pandemi sürecinde verilen uzaktan öğretim süreci tüm boyutlarıyla analiz edilecek.

'Öğrenci' ve 'akademisyenlere' yönelik olmak üzere iki ayrı grupta yapılacak anketin önümüzdeki bahar yarıyılı ile ilgili planlamalara da ışık tutması bekleniyor. Üniversiteler ve diğer paydaşların görüşlerine sık sık başvuran YÖK, bu anketin sonuçlarını başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili diğer bakanlıklar ve kurumlar ile de paylaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

ANKET NE ZAMAN OYLANACAK?

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada anketin sonuçlarının bahar yarıyılıyla ilgili planlamalara ışık tutacağını belirtti. Saraç anketin 11 Şubat Perşembe günü saat 17.00’ye kadar cevaplandırılmasının önemini vurgulayarak, sonuçlarının başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere ilgili diğer bakanlıklar ve kurumlarla da paylaşacaklarını söyledi.

YÖK ANKET EKRANI AÇILDI MI?

YÖK anket ekranının kısa süre içerisinde öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor. Ekran erişime açıldığı an haberimize eklenecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!