Yoğurt almayı unutma

Güncelleme Tarihi:

Yoğurt almayı unutma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2009 00:00

36. Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri, önceki akşam muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Geceye, sunucu Cem Davran'ın "Yayına çıkmadan önce eşim 'gelirken yoğurt al' diye mesaj attı" esprisinden sonra Ata Demirer'in sahneye getirdiği yoğurt damgasını vurdu.

Haberin Devamı

İŞTE MUHTEŞEM GECEDEN FOTOĞRAFLAR

Geleneksel Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri, 36'ncı kez sahiplerini buldu. Önceki akşam Maslak TİM Show Center'da düzenlenen muhteşem gece, sanat dünyasının yıldızlarını bir araya getirdi. Tören, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün konuşmasıyla başladı.

Özkök, açılış konuşmasında Türkiye'nin en başarılı alanlarından birini eğlence sektöründe geliştirdiğini belirterek, "Altın Kelebek, Türkiye'de milyonlarca insana hayatı daha güzel kılan insanların onurlandırıldığı bir yarışma. Türk halkının hayatını güzelleştiren, hayatın kötülüklerinden uzaklaştıran insanların oluşturduğu sektörü ödüllendiriyoruz" dedi.

Star TV'den canlı yayınla ekrana gelen Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödül Töreni, bu yıl da Oscar gecelerini aratmadı. Ünlü isimlerin kırmızı halıda, patlayan flaşlar eşliğinde salona giriş yaptığı davet, görkemiyle diğer ödül törenleri arasındaki farkını bir kez daha ortaya koydu.

Haberin Devamı

Komedyenlerden ustaya saygı

"En İyi Erkek Komedi Oyuncusu" dalında Altın Kelebek'e layık görülen Ata Demirer, ödülünü geçtiğimiz şubat ayında kaybettiğimiz usta tiyatro oyuncusu Gazanfer Özcan adına aldı. "Çok Güzel Hareketler Bunlar" programıyla "En İyi Komedi Dizisi" ödülünü alan Yılmaz Erdoğan da ödülünü büyük ustaya ithaf etti.

1 saattir arıyorum

Cem Davran, törenin başında "Canlı yayında ismim anons edilmeden hemen önce, karım mesaj attı 'yoğurt al' diye. Bizim hayatımız işte bu kadar, yani 'gelirken yoğurt al' tadında" diye espri yaptı. Ödülünü almak üzere sahneye çıkan Ata Demirer de Davran'a bakkal poşeti içerisinde bir kiloluk yoğurt verdi. "Bir saattir yoğurt arıyorum" diyen Demirer, salondakileri kahkahaya boğdu.

Elbiseli mesaj

"En İyi Kadın Haber Sunucusu" seçilen NTV spikeri Banu Güven'e ödülünü takdim etmek üzere sahneye çıkan Gülgün Feyman, elbisesiyle dikkat çekti.

Üzerinde, suikaste kurban giden gazetecilerin fotoğraflarının yer aldığı beyaz bir elbise giyen Feyman, sahnede Hasan Tahsin, Metin Göktepe, Abdi İpekçi, Çetin Emeç ve Uğur Mumcu'yu andı.

Haberin Devamı

Bir kadın bir çocuk bir kelebek

"En İyi Talk Show Programı" seçilen "Disko Kralı"nın sunucusu Okan Bayülgen, ödülünü alırken yaptığı teşekkür konuşmasında "2009 benim için bir kadın, bir çocuk ve bir kelebek oldu" dedi.

Reyting rekoru

Cuma akşamı Star TV'den canlı olarak ekrana gelen Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödül Töreni, kanalı reyting sıralamasında da zirveye taşıdı. Star TV, AB grubunda aldığı yüzde 4,64 reyting ve yüzde 15,15 izlenme payıyla reyting listesinin üst sıralarında yer aldı.

ALTIN KELEBEK GECESİ'NİN TÜM ÖZEL ANLARI YARINKİ KELEBEK'TE

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!