Yine aynı bahane

Güncelleme Tarihi:

Yine aynı bahane
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2022 07:00

Asiye Nur Atalay, ayrıldığı erkek arkadaşı Ümit Karakoyun tarafından sokak ortasında tabancayla başından vurularak öldürüldü. Saldırının ardından kaçan Ümit Karakoyun, Arnavutköy’de yakalandı. İfadesinde yine o bilindik ‘aldatma’ bahanesine sığındı. Asiye Atalay'ı öldüren Ümit Karakoyun adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

İddiaya göre, İstanbul Esenler’de yaşayan Asiye Nur Atalay (19), bir süre arkadaşlık yaptığı Ümit Karakoyun (25) ile aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrılma kararı aldı. Bu durumu Karakoyun’a söyledi. Ancak ayrılığı kabullenemeyen Karakoyun, genç kızın peşini bırakmadı. Karakoyun, dün saat 00.30’da Asiye’nin yaşadığı Oruç Mahallesi’ne gidip sokakta beklemeye başladı.

Asiye bir arkadaşıyla yürürken yanına Ümit Karakoyun geldi. Asiye Nur Atalay’ın arkadaşı yanlarından ayrıldıktan sonra Karakoyun, tabancayı Asiye’ye doğrulttu. Genç kız can havliyle kaçmaya çalıştı ancak peşinden koşan Karakoyun, silahı Asiye’nin başına dayayarak ateşledi. Genç kız, kanlar içinde yere yığılırken, Ümit Karakoyun koşarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekibi, Asiye’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

‘Uyuşturucu madde ticareti’, ‘kasten yaralama’, ‘gasp’ ve ‘hırsızlık’ suçlarının da arasında bulunduğu toplam 16 suç kaydı çıkan Ümit Karakoyun, Arnavutköy’de saklandığı adreste gözaltına alındı. Ümit Karakoyun’un, polislere, “Beni aldattığını düşünüyordum, olay günü konuşmak istedim. Aldattığını kabul etmedi, tartışma çıktı, çok öfkelendim. Olay gerçekleşti, oradan kaçtım” dediği öne sürüldü.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Asiye’nin cenazesinde gözyaşları sel oldu. Kızının tabutunun başında ağlayan anne Rahşan Atalay’ın feryatları yürekleri dağladı. Genç kızın cenazesi ikindi namazından sonra Esenler’deki Cabir Bin Abdullah Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Yayla Mezarlığı’nda defnedildi.

Haberin Devamı

Anne Rahşan Atalay, “İlkokuldan beri bırakmadı peşini. Zanlıyla çok konuştum, yalvardım, şikayetçi de oldum. İki yıl içerde yattıktan sonra psikoloji bozukluğundan dışarı çıkardılar. Bir kere benin önüme çıkarsınlar sadece yüzüne tüküreyim başka hiçbir şey istemiyorum” dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Asiye Atalay'ı katleden Ümit Karakoyun, olay yerinden kaçtıktan sonra Arnavutköy'de bir evde yakalanmıştı. 25 yaşındaki Ümit Karakoyun'un emniyetteki işlemleri tamamlardı. Saldırgan adliyeye sevk edildi. (DHA)

Haberin Devamı

Yine aynı bahane

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!