Yılmaz ve Çetin Bila'nın ailesini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz ve Çetin Bilanın ailesini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavisi devam eden Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila'nın ailesini dün de TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Başbakan Mesut Yılmaz ve eski Milli Savunma Bakanı Turhan Tayan ziyaret etti.

TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Cerrahpaşa Hastanesi bahçesinde Fikret Bila'nın ağabeyleri Hikmet ve Dursun Bila, eşi Mehtap Bila ile görüşerek, ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirurji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Kuday ve Uzman Dr. Ercan Türeci'den Bila'nın sağlık durumu hakkında bilgi alan Çetin, ‘‘Fikret'i bir an önce aramızda görmek istiyoruz. Okurları özledi, biz özledik, dostları özledi’’ dedi. Çetin, doktorlara çabalarından dolayı teşekkür etti ve Bila'yı tekrar ziyaret edeceğini bildirdi.

Prof. Dr. Kuday da Hikmet Çetin'in geleceğini Fikret Bila'ya söylediğini, Bila'nın bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu anlattı. Bu arada Prof. Dr. Kuday, TBMM Başkanı Çetin'e hastanenin sorunlarını iletti. Çetin de sorunların çözümü için yardımcı olacağını bildirdi.

Marmaris'ten İstanbul'a gelen Başbakan Mesut Yılmaz da Atatürk Havalimanı'ndan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Bila'nın ailesinin yanında yaklaşık 20 dakika kalan Yılmaz, Prof. Dr. Cengiz Kuday ve Yoğun Bakım Sorumlusu Uzman Dr. Ercan Türeci'den bilgi aldı. Bila'nın ailesine kaza anını da anlatan Yılmaz'a, ANAP Milletvekili İlhan Kesici ve ANAP İstanbul İl Başkanı Erdal Aksoy eşlik etti. Bila'nın ailesini, eski Milli Savunma Bakanı Turhan Tayan ve eşi Güngör Tayan da ziyaret etti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!