Yılmaz, eşine pasta götürdü

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz, eşine pasta götürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 1998 00:00

Haberin Devamı

Başbakan Yılmaz, eşi Berna Hanım'ın doğum günü için İstanbul'dan Bodrum'a pasta götürdü. Üzerinde, ‘‘Mutlu yıllar’’ yazan tek katlı pastayı Berna Hanım kesti. Yılmaz, kutlama sırasında Berna Hanım'a herhangi bir hediye vermedi.

Başbakan Mesut Yılmaz eşi Berna Yılmaz, oğlu Hasan ve aile dostlarıyla dün Bodrum'da yat turuna çıktı. Başbakan Mesut Yılmaz, önceki gün, eşinin 45'inci yaş gününü kutlamak için Bodrum'a geldi. Oğlu Hasan'la akşam saatlerinde Torba'daki Murat Ülkümen'e ait Quinn Ada Hotel'e gelen Başbakan Yılmaz, burada eşiyle buluştu. Müşteri alınmayan otelde yakın dostlarıyla yemek yiyen Yılmaz, eşinin doğum gününe katıldı. Başbakan Yılmaz'ın İstanbul'dan getirdiği tek katlı ve üzerinde, ‘Mutlu yıllar’ yazan pastayı kesen Berna Yılmaz'ı, eşi ve dostları kutladı. Basın mensuplarının alınmadığı ve fotoğraf çekilmesine izin verilmediği yemeğe, geceyi düzenleyen merhum işadamı Feyyaz Tokar'ın kızı Esra Tokar, eski Trabzonspor Başkanı ve işadamı Sadri Şener ile Süleyman Demir katıldı. Esra Tokar, Berna Yılmaz'ın doğum günü nedeniyle yalnızca yakın dostlarının bulunduğu bir gece geçirdiklerini belirterek, ‘‘Berna Hanım benim yakın bir dostumdur. Kendisi dostlarıyla çok özel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı’’ dedi. Başbakan Yılmaz'ın eşine kutlama sırasında herhangi bir hediye vermediği öğrenildi.

YATLA GEZDİLER

Yılmaz Ailesi, dün saat 13.30'a kadar evlerinde dinlendiler. Başbakan Mesut Yılmaz daha sonra eşi Berna Yılmaz, oğlu Hasan ve 4 yıl önce vefat eden Milletvekili Temel Gündoğdu'nun oğlu Batuhan'la birlikte, Marinadaki Samim Baki'ye ait ‘Kobra 3’ isimli yata geldi. Yatta Sadri Şener ve eşi Yüksel Şener, Ankara Milletvekili Nejat Arseven, Florance Nigthingale Hastanesi Yönetim Kurulu üyelerinden Levent Kurtcebe ve eşiyle birlikte denize açıldı. Yılmaz'ın korumaları, gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Akşam geç saatlere kadar tekneyle dolaşan Başbakan Mesut Yılmaz'ın, bugün açılışlara katılmak üzere Beyşehir'e gideceği öğrenildi.

Yorgun Başbakan

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'dan, yazlığının bulunduğu Bodrum'a gelen Başbakan Mesut Yılmaz, eşi Berna Hanım ve oğlu Hasan ile başbaşa kalma fırsatı buldu. İç politikadaki gelişmeler ve zamdan memnun olmayan memurların tepkileri nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Başbakan Yılmaz'ın, dalgın olduğu gözlendi. Olaylı geçen Bulgaristan gezisinin ardından yol yorgunluğu ve talihsiz kazanın üzüntüsü, sanki Başbakan'ın omuzları üstüne çökmüştü. Tekne gezisine çıkmadan önce dalgın bir şekilde rıhtımda yürüyen Yılmaz'ın yorgun olduğu gözlerden kaçmadı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!