Yılın en iyisi Beren

Güncelleme Tarihi:

Yılın en iyisi Beren
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2012 00:00

kanald.com.tr’nin “Yılın En İyileri” anketi sonuçlandı. Ankette Beren Saat “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu”, Engin Akyürek de “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” seçildi.

Haberin Devamı

KANAL D’nin internet sitesi kanald.com.tr’nin düzenlediği, yaklaşık 6 milyondan fazla oyun kullanıldığı “Yılın En İyi Kadın-Erkek Oyuncusu” anketi sonuçlandı. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı oylama sonucunda “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin iki starı rekor oy alarak birinciliği elde etti. Beren Saat, 1 milyon 191 bin 259 oyla “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” olurken, Kerim karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Engin Akyürek de 1 milyon 201 bin 276 oyla “Yılın En İyi
Erkek Oyuncusu” seçildi.

KIVANÇ ÜÇÜNCÜ

Ankette Beren Saat’i, 325 bin 131 oyla “Umutsuz Ev Kadınları”nın Yasemin’i Songül Öden izledi. “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Aylin’i canlandıran Farah Zeynep Abdullah da 254 bin 377 oyla üçüncü oldu. “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” anketinde ise Engin Akyürek’i, dizide en büyük düşmanı Erdoğan’ı canlandıran Kaan Taşaner 554 bin 411 oyla takip etti. “Kuzey Güney”in başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ da aldığı 266 bin 085 oyla üçüncü sıraya yerleşti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!