Yılın düğünü

Güncelleme Tarihi:

Yılın düğünü
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Ünlü oyuncu Elizabeth Hurley ile uzun zamandır birlikte olduğu Hint işadamı Arun Nayar, masal gibi bir törenle evlendi. Yılın düğününe davet edilenler arasında Number One TV'nin ortaklarından Ömer Karacan da vardı.

Haberin Devamı

Liz ile Arun'un masal gibi düğününden fotoğraflar

Hindistan'daki düğün bu sarayda yapılacak

Liz Hurley fotoğrafları için tıklayın

Yılın düğünü

Düğünün tek Türk konuğuGloucestershire'daki Sudeley Şatosu'nda düzenlenen törene dünyanın dört bir yanından tanınmış isimler akın etti. Davetli listesinde Elton John, Tom Ford, Eva Herzigova, Valentino, Yunan Prensi Pavlos gibi isimlerin bulunduğu düğüne katılan tek Türk ise Ömer Karacan'dı.

Eski defterler açılmadı

Sadece Hello dergisinin izlediği düğünde Hurley'in eski sevgilisi Hugh Grant ve Nayar'ın eski eşi Valentina yoktu. Seksi oyuncu, bunun nedenini "İkimiz de onları çok seviyoruz ama düğüne gelmelerinin dördümüzün de biraz üzgün hissetmesine neden olacağını düşündük" diye açıkladı.

Dünya jet-set'ine mensup birçok arkadaşı olan Ömer Karacan, Elizabeth Hurley-Arun Nayar düğününde de vardı. Karacan, düğün sonrası damat ve arkadaşlarıyla birlikte kadeh kaldırdı.

Haberin Devamı

Evlilik yemini ederken gözyaşlarını tutamayan Elizabeth Hurley, karıkoca ilan edilmelerinden sonra ise eşi Arun Nayar'ı öpücüklere boğdu.

DÜĞÜN MARATONU HİNDİSTAN'DA DA SÜRÜYOR

Yılın düğünü
Hurley'in ince görüntüsüne tezat oluşturan şişkin karnı hamile olduğu söylentilerini arttırdı.


İngiltere'de bu ülkenin geleneklerine göre evlenen Elizabeth Hurley ile Arun Nayar bu hafta sonu da damadın anavatanında Hint geleneklerine göre dünya evine girecek. Düğün
Johdpur kentinde bulunan Bhawan Sarayı'nda yapılacak. Art- deco tarzında inşa edilen ve toplam 347 odası bulunan saray bir zamanlar bölgenin en güçlü ailesine aitti.

Törene damat Arun Nayar'ın beyaz bir at üzerinde geleceği, Elizabeth Hurley'in de Hintli modacı Tarun Tahiliani tarafından hazırlanan 4 bin sterlin değerinde pembe bir sari (geleneksel Hint giysisi) giyeceği söyleniyor.

LİZ HAMİLE Mİ

Eşi Arun Nayar ve oğlu Damian ile birlikte Hint düğünü için Mumbai'ye giden Hurley'in hamile olduğu da konuşuluyor.

Kente gelişi sırasında dar bir elbise giyen Hurley'in incecik fiziğine tezat oluşturan şişkin karnı bu söylentileri kuvvetlendirdi. Arun Nayar'dan çocuk sahibi olmayı arzu ettiği söylenen Liz Hurley'in bu iş için elini çabuk tuttuğu da konuşulanlar arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!