Yılın daveti

Güncelleme Tarihi:

Yılın daveti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türk basınının ‘‘Amiral Gemisi’’ Hürriyet, 50'nci ‘‘Altın Yılını’’, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir ‘‘Gala Gecesi’’yle kutladı. Hürriyet Gazetesi sahibi Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan'ın evsahipliği yaptığı gecede Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Başbakan Mesut Yılmaz, bakanlar, siyasetçiler, işadamları, sanatçılar ve gazeteciler bir araya geldi.

SARAY BAHÇESİNDE TARİHİ GECE

Dolmabahçe Sarayı’nın bahçesi bu kez Hürriyet'in 50'nci Yıl Gala Gecesi'nde seçkin konukları ağırladı. Geceye katılan yaklaşık bin davetli için 400 iç, 700 de dış koruma görev yaparken dışarda da trafik kilitlendi.

‘2000’LERE HAZIRIZ’

Gecenin ev sahiplerinden biri de Arzuhan Yalçındağ-Mehmet Ali Yalçındağ çiftiydi. Gecenin en küçük konuğu ise Yalçındağ çiftinin oğlu Aydın Doğan Yalçındağ'dı.

‘HOŞGELDİNİZ’

Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı da eşi Ali Sabancı'yla geceye katılan konuklarla yakından ilgilendi.

ŞIK VE SICAK...

Sema-Aydın Doğan'ın kızları Hanzade ve Begümhan Doğan gecenin genç ev sahipleriydi.

ÖZEL BİR KARŞILAMA

Hürriyet'in gecesine katılan Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i de bütün konuklar gibi kapıda karşılayan Hürriyet Gazetesi sahibi Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Demirel’e masasına kadar eşlik ettiler.

SUNA KIRAÇ VE MENZİR ÇİFTİ

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç, Ulaştırma Bakanı Necdet Menzir ve eşi Utarit Menzir'le bir araya geldi.

KIRAÇ-MERMERCİ

Gecenin büyülü atmosferine katılan

ünlü konuklar arasında İnan Kıraç ve Ender Mermerci de vardı. .

ÜMİT-CEM BOYNER

Kısa bir süre siyaset içinde yer alan başarılı işadamlarından Cem Boyner ve eşi Ümit Boyner de geceye katıldı.

ŞEREF KONUKLARI

KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, eşi Aydın Denktaş'la dansederken Türkiye'nin desteğine olan inancı yüzünden okunuyordu.

HİKMET ÇETİN VE EŞİ

TBMM Başkanı Hikmet Çetin ve eşi İnci Çetin Hürriyet'in görkemli 50’nci yıl gecesinde gönüllerince dansettiler.

KENAN EVREN VE KIZI

Hürriyet’in 50. yıldönümüne katılan 7'nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren de ilerleyen saatlerde kızı Şenay Gürvit'le dansetti.

RAHMİ KOÇ

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, Azize Taylan'la katıldığı gecede Hürriyet'in 50'nci yılı heyecanını paylaştı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!