Yılbaşının en çılgın buluşma noktaları

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşının en çılgın buluşma noktaları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2001 02:00

Bu yılbaşında bir parti patlaması yaşanıyor. Üstelik sadece İstanbul'da değil, Ankara'da, İzmir'de, Kartalkaya'da... J&B sponsorluğuyla düzenlenen Route 2002 ‘‘The Essential Trip to The New Year’’ ve Sarnıç Project bu partilerin en iddialılarından. J&B'nin sponsor olduğu partilere katılanlara sürpriz hediyeler de var.

Yeni yıl Park Orman'da FG, 909, TT ve PD'nin düzenlediği Route 2002 ile kutlanıyor. İki dev şeffaf dans çadırı ve dört kapalı mekanda, mükemmel ses ve ışık sistemiyle donatılmış altı ayrı sahnenin kurulacağı partide Türkiye'nin en iyi 25 DJ'i ve dünyaca ünlü iki isim yer alacak. O gece Route 2002'de çalacak Tangun, Cure-Shot, Bee-Gee, Fuchs, Kiwi, Macit, G-Point, Can Tanca, Agent Orange, Mouse, Hakan Henry, Hassan, Mithat Can, Soul Power, Mr. No Name, Ser Touch, Style-Ist, Mabbas, Alp Berker'in yanı sıra UHR, Tarkan, 7 Erhan, M-IN ve DJ Yunus da yılbaşı gecesi Route 2002'de olacak. Partinin yabancı konukları ise Detroit Techno'nun en önemli isimlerinden Kenny Larkin ve progressive house'un Ingiltere'deki öncü ismi Circulation. Route 2002 Park Orman'la aynı zamanda clubber'ların vazgeçilmez radyosu FG 93.7'de olacak. Türkiye'nin en iyi 25 DJ'inin yer aldığı parti FG 93.7'den onaltı saat boyunca canlı olarak yayınlanacak.

www.futuregeneration.net'te yayınlanacak 2001'in en iyi 30 parçasının arasından en iyi parçayı bilen 30 kişi ise Route 2002'ye davetiye kazanacak. Sınırlı sayıdaki indirimli biletleri (20 Milyon TL, ilk içki dahil) parti öncesi biletix'lerden alanlar biletli gişesinden giriş yaparak sıra beklemeyecekler. Ayrıca 31 Aralık gecesi 19.30-22.30 arası giriş yapanlar için biletler yine 20 Milyon TL, 22.30'dan sonra ise 25 Milyon TL. Bilgi için: (0212) 283 50 50, www.futuregeneration.net

Gelelim ikinci iddialı partiye. Beyazıt'taki Antik Otel'in altındaki tarihi sarnıçta gerçekleşecek partide Büyük Britanya adasında hızını iyice arttıran Asian underground müziğin önde gelen dj/prodüktörlerinden biri olan ‘‘State Of Bengal’’ çalacak. Örneklerini 'Anokha Compilation'ında yer alan iki parçalarında Nusrat Fateh Ali Khan'ın 'Shadow' isimli parçasına yaptıkları remikslerde görebileceğimiz müzikal yetkinlik onlara 1997 senesinde One Little Indian isimli plak şirketiyle anlaşma imkanı sağladı. Bu dönemde Björk'ün 'Homogenic' dünya turnesi, 'Hunter' için yaptıkları remiks ve en son dönemde 'Massive Attack' üyesi Daddy G'nin ısrarları üzerine 'Inertia Creeps' için yaptıkları remiks, adlarını fazlasıyla duymamıza olanak sağladı. Sarnıç Project 3'e State of Bengal'in (UK) yanı sıra DJ Tutan (soap) Gravity Zero ve DJ İlker (Quasar 104.4 -POGO) katılıyor. Organizasyon: Sugarworkz & POGO Bilet: 25.000.000 (İlk Miller dahil) Bilet Satış: Kod Müzik (Atlas Pasajı), Limonlu Bahçe (0212 252 10 94) www.sarnicpro.com

Şehirlerarası dans ve eğlence turu

31 Aralık 2001 gecesi Kartal Otel, Eagles ve Grand Kartal Otel/Kartalkaya ortaklaşa büyük bir parti düzenliyor. Kartalkaya'nın büyülü atmosferinde yaşanacak yılbaşı partisi Extreme SM tarafından düzenleniyor. 'Coolhouse Party Eagles' adını taşıyan partinin müziklerini 99.5 Capital Radio hazırlıyor. Bu parti Eagles Otel önünde hazırlanacak olan DJ kabini, binlerce wattlık ses düzeni, havai fişek gösterileri, yanan variller ve ateş oyunlarıyla Kartalkaya'daki tek yılbaşı partisi.

Parti 24.00'ten sonra 2002'nin ilk saatlerinde Eagles'ın içindeki otantik ortamda devam edecek. Gecede dev ekranda gösterilecek olan özel Extreme Sports filmleri ve resident DJ Orchun ile Capital Radio'nun sevilen DJ'leri Kaan ve Paul olacak. Mekanda ünlü DJ'lerden DJ Orchun'un canlı performansının yanı sıra 'Adrenalin' grubunun 60'lardan 90'lara rock, pop rock, reggae ve blues tarzını kapsayan geniş repertuarları da dinlenebilecek. Bu partiye de J&B sponsorluk yapıyor.

Mekanın diğer özellikleri de şöyle: Canlı yayın futbol maçları, seçkin filmler, özel kokteyller, bar show'lar, after-snow partiler ve Amerikan standartlarında hazırlanmış özel menüler. Kartalkaya'da konaklama için; Grand Kartal Otel: (374) 234 5050 www.grandkartal.com, Kartal Otel: (374) 234 5005 www.kartalotel.com;www.kartalkaya.net

Ankaralı clubberlar'ın yenilenen mekanı Club Upload, iki haftalık bir aradan sonra 'Refreshment Party' ile plakları döndürmeye devam ediyor. 300 kişilik mekan sadece cuma ve cumartesi günleri açık. House, techno, trance çalıyor. Giriş ücreti 10 milyon, bu fiyata 1 adet yerli içki dahil.

Club Upload yılbaşı gecesindeyse Ankara'daki en popüler mekanlardan biri olan Saklıkent ile ortak bir parti düzenliyor. İngiltere'den DJ Kristian DJ Bushman, DJ GandE Live, DJ Kerem Güroğlu, DJ Keremcan, ayrıca İstanbul'dan canlı müzik grubu Sustain (pop rock) partiye renk katacak isimler.

Konuklar 01.00'e kadar 25 milyon, 01.00 den sonra 15 milyona Saklıkent veya Upload'un kapısından giriş yapabilecek ve içki fişlerini kapı girişlerinden alabilecek. 25 milyonluk giriş ücretine 4 içki, sınırsız alkollü meyve kokteyli (panç) ve açık büfe dahil. 15 milyon ödeyen konuklarsa 2 içki, sınırsız alkollü meyve kokteyli (panç) ve açık büfeden yararlanabilecek. Açık büfe sosis tava, köfte, makarna, salata büfesi, sigara böreği, kek, zeytinli açma ve sabah saatlerinde sıcak simit, gravyer peyniri ve çaydan oluşuyor. Upload: Akay Caddesi- 2/A Telefon: 0312 417 89 78

İzmir'de Haldun Demirhisar ve Erkin Koçak ortaklığında açılan Kemik Club aslında eski bir Rum Evi. Kemik Club farklı dekoru ve tarzının yanı sıra çok amaçlı bir mekan olarak restore edilmiş. Dinleti, konser, canlı performans, galeri, DJ-perküsyon-dans okulu, söyleşi, konferans ve tiyatro gösterileri için de tam donanımlı bir mekan. Kemik Club, underground, caz, pop ve klasik müzik türlerinden hoşlananların tercih edebileceği bir mekan. Firmaların düzenlediği özel partilerde İzmirlilerle buluşacak olan Kemik Club hareketli gecelerin gözde mekanı olmaya aday.

Kemik Club'un yılbaşı programıysa şöyle: Radiodays, Harem, DJ Kaan & ethnic vocals by nez, DJ Beyza DJ Umut Çağlar, DJ M-ear, club dancers, party toys by gandalf toys. Efes Oteli Convention Center by Funky Business Prod. tarafından düzenlenen partide yapılacak çekilişte iki Amsterdam bileti verilecek. Gazi Kadınlar Sokağı No: 9 Alsancak. Tel: 463 33 21.

Herkese, her keseye göre partiler

Babylon'da düzenlenen 'Miller Clubeer Time' partisinde yeni yılı karşılayacak müzikseverler turntable'da Arkın Allen (Mercan Dede), vurmalılarda Scott Russel ve sürpriz konuk sanatçıları dinleyebilecekler. (0212) 292 73 68

Kadıköy Belediyesi ve Efes Pilsen, Kadıköylülere yeni yılı açıkhava partisi ile karşılama olanağı sağlıyor. Selamiçeşme'deki Özgürlük Parkı'nda düzenlenen ücretsiz yılbaşı partisi katılanlar eğlenceli bir gece geçirecek. 30 Aralık öğleden sonra DJ'lerin müziğiyle başlayacak olan parti, 31 Aralık öğleden sonra Athena, Yonca Lodi ve Emre Altuğ'un konserleri ve ardından DJ'lerin müzikleriyle devam edecek. Müzik, eğlence, dans ve havai fişekler eşliğinde yeni yılı halka açık bir mekanda açıkhava partisi ile karşılayacak olanlar ateş varilleri ve açıkhava sobaları gibi alınan önlemler sayesinde üşümeyecek ve sabahın ilk saatlerine kadar kurtlarını dökecek. Parti Kadıköy Belediyesi ve Efes Pilsen işbirliğiyle düzenleniyor.

İstanbul'un en gözde gece kulüplerinden Seventh House'da yılbaşı gecesi Büyük Oda'da 23.00-01.00 arası Uğur, 01.00-02. arası Cervus, 02.00-04.00 arası Murat Uncuoğlu ve 04.00'ten kapanışa kadar U.F.U.K çalacak. Küçük Oda'daysa 23.00-01.00 arası Mr. Pink, 01.00-03.00 arası DJ Rabu, 03.00'ten kapanışa kadar Bahadır Başaran çalacak. Partiye giriş ücreti 25 milyon. Kapı 23.00'te açılıyor. VIP ve indirim kartları geçerli değil. Nizamiye cad. No 14 Taksim.

31 aralık gecesi Roxy Club'da sahne alacak olan Marschellows DJ Jörg Roosenbaum, DJ Thilo Kraft ve konuk Mc Marchel Atteen ile birlikte renkli bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz. Grubun ‘‘Soul Power’’ adlı parçaları 1999 yılında Almanya club chart'larında ‘‘tune of the year’’ seçildi. Marschmellows partiye katılanlardı downbeats, breakbeats, house altyapılı brazil perküsyon, funk jazz, trip hop ve hip hop, gibi müzik sentezleriyle uçuracak. (0212-249 12 83- 249 13 01- 245 65 39) www. roxy.com.tr, Partiye giriş ücreti 25 milyon TL. Bu fiyata 1 Miller bira, içki (yerli-yabancı) ve 1 kumru dahil.

Çubuklu Hayal Kahvesi bu yıl orient ritimler üzerine kurulu bir yılbaşı partisi hazırlamış. Partide rıhtım ve antrepolara kurulu DJ setler, iç mekanlarda kurulu farklı parti konseptlerinin (80'ler, trance-tehcno, live performanslar) yanı sıra Balık Ayhan ve Deniz Kızı de olacak. Partisine giriş ücreti 35 milyon TL. Limitsiz yerli içki servisi de bu fiyata dahil. Parti saat 22.00- 06.00 arasında gerçekleşiyor. Süprizlerle dolu, neşeli bir yılbaşı için biletler Beyoğlu - Çubuklu Hayal Kahveleri ve Mado'larda satışa sunuldu. Gece boyunca İstinye'den karşılıklı motor servisi var. Tel: (0216) 413 68 80-81
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!