Yılbaşında kim nerede

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşında kim nerede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Müzik dünyasında trafik çok yoğun

Yeni yıla girmeye dokuz gün kaldı. Ramazan ayı boyunca oldukça sessiz ve sakin geçen eğlence hayatı, yılbaşı gecesi ile birlikte alabildiğine hızlanıyor... 2000'e girerken, İstanbul'da Antalya'da, Kıbrıs'ta neonlar ışıl ışıl yanacak ve ünlü sanatçılar yeni yıl coşkusuna renk

katacak. İşte yılbaşında hangi sanatçılarımızın, hangi eğlence

yerlerinde sahneye çıkacağının listesi...

İbrahim Tatlıses: Tatlıses, yeni yılı Belek'te karşılayacak. İbrahim Tatlıses, Topkapı Palace Hotel'de Emel Müftüoğlu, Mehmet Ali Erbil, Volkan Severcan ve Grup Rapsodi ile program yapacak.

Muazzez Abacı: Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Muazzez Abacı, yeni yıla İstanbul Ataköy Holiday Crown Plaza Oteli salonlarındaadım atacak.

Hülya Avşar: Televizyon sovu ile beğeni kazanan Hülya Avşar, yılbaşı gecesi Show TV'de canlı yayından hayranlarına seslenecek. Yeni yılın ilk gecesi ise Antalya Talya Oteli'nde sahneye çıkacak.

Emel Sayın: Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi yeni yılı Kıbrıs'ta karşılamaya karar verenler arasında yer alıyor. Ünlü sanatçı, Kıbrıs'ta Girne Jasmin Cort'ta sahne alacak.

Serdar Ortaç: Klassis Hotel'de programından sonra Dalmaz Center'de Şahsenem, Cem Özer ve Çeşm-i Dil grubuyla sahne alacak. Yeni yılın ilk gecesi ise Belek'te Topkapı Palace ile Antalya Talya Otel'de.

Fedon: Tavernalar Kralı Fedon, yeni yıla Candan Erçetin ve yılların oryantali Nesrin Topkapı ile birlikte Günay Restoran'da giriyor. Ünlü sanatçı, bu yıl taverna yerine tabak kırılmayan bir mekan seçti.

Seren Serengil: Genç assolist, televizyon ekranlarında ‘‘Belalım’’ dizisinde başrolü paylaştığı sanatçı arkadaşı Emrah'la birlikte yılbaşını Magosa Salamis Bay Oteli'nde sahneyi paylaşıyorlar.

Kenan Doğulu: Amerika'dan ayağının tozuyla gelen Kenan Doğulu, yılbaşına çifte programla giriyor. Yılbaşı gecesi ilk olarak Swiss Otel'de sahne alacak olan sanatçı, yılın ilk saatlerinde Şaziye'de program yapacak.

2000'e renkli merhaba,

Nükhet Duru: Kemer Magic Life World, Pınar Eliçe: Kemer Naturland, Yılmaz Morgül, Gül Erda Ekin: Kemer Berke French, Sertab Erener, Huysuz Virjin, Metin Arolat: Antalya Talya Oteli, Emel Sayın, Beyaz, Aşkın Nur Yengi, Mezdeke: Girne Jasmin Court, Emrah, Seren Serengil: Salamis Bay, Ajda Pekkan, Demet Sağıroğlu: Rocks Otel, Cenk Eren: Uludağ Grand Yazıcı Otel, Ayşegül Aldinç: Ceylan Otel, Yaşar: Keops, İzel: Spica, Burak Kut: Le Cigare, Rober Hatemo: Garden 74.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!