1 Ocak-4 Ocak sokağa çıkma yasağı detayları... Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Güncelleme Tarihi:

1 Ocak-4 Ocak sokağa çıkma yasağı detayları... Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 17:37

Yılbaşı sokağa çıkma yasağı 31 Aralık Perşembe akşamı saat 21:00’de başladı. Sokağa çıkma yasağının ne zaman biteceği merak edilen konular arasında bulunuyor. Yayımlanan resmi açıklamada kısıtlamanın sona ereceği tarih ve saat duyuruldu. Ayrıca hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarına dair daha önce illere gönderilen genelge kapsamındaki usul ve esaslar 1, 2 ve 3 Ocak tarihlerinde de geçerli olacak.

Haberin Devamı

Sokağa çıkma yasağı koronavirüs önlemleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda uygulanıyor. Yılbaşı sokağa çıkma yasağının detayları, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanmıştı. Yılbaşı sokağa çıkma kısıtlaması 31 Aralık Perşembe günü saat 21:00’de başladı. Vatandaşlar yeni yılı evlerinde karşıladılar. İşte yılbaşı yasağının sona ereceği tarih…

YILBAŞI SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK?

Yılbaşı sokağa çıkma yasağı 31 Aralık Perşembe akşamı 21:00’de başladı ve  4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05.00'te tamamlanacak.

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında, 1 Ocak'ın resmi tatil olması da göz önünde bulundurularak 31 Aralık 2020 Perşembe saat 21.00'den başlayacak, 1 Ocak Cuma, 2 Ocak Cumartesi, 3 Ocak Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve 4 Ocak 2021 Pazartesi saat 05.00'te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Haberin Devamı

1 Ocak-4 Ocak sokağa çıkma yasağı detayları... Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarına dair daha önce illere gönderilen genelge kapsamındaki usul ve esaslar 1, 2 ve 3 Ocak tarihlerinde de geçerli olacak.

Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları uygulanan sokağa kısıtlaması süresince balıkçı ve balık tezgahları iş yerleri de 10.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet sunabilecek.

BAKMADAN GEÇME!