Yılbaşı gecesi kim, nerede

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesi kim, nerede
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sanat dünyasının ünlüleri, birbirinden farklı mekanlarda sahneye çıkarak yılbaşı gecesine renk katacaklar. Sanatçılar, yeni yılın ilk saatlerinde başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin büyük kentlerinde ve Antalya, Kıbrıs gibi tatil beldelerinde de hayranlarına seslenecekler.

Hülya Avşar Klassis'te

Hülya Avşar, yeni yıla Silivri Klassis Resort Otel'de sahnede girecek. Sesi ve fiziğinin yanı sıra sahne şovuyla da dikkat çeken Hülya Avşar, hayranlarına renkli bir yılbaşı geçirteceğini söyledi.

Gülben Kumburgaz'da

Sesi ve fiziğiyle beğenilen Gülben Ergen, yılbaşı gecesi Kumburgaz Princes Otel'de sahneye çıkacak.

Ebru Gündeş Antalya'da

Antalya'da bulunan Ebru Gündeş Mirage Park Oteli'nde, Nilüfer Xanadu Otel'de, Candan Erçetin ise Topkapı Palace Otel'de sahne alıyor.

Kenan Doğulu RA'da

Bu arada Kenan Doğulu Swiss Oteli'nin altındaki yeni açtığı RA'da, İzel Athena, Haluk Levent yeni yıla Spica'da, Hayko Maslak Polo Restoran'da girecek.

Ajda Pekkan Kıbrıs'ta

Yeni yıla Kıbrıs'ta girecek olan Ajda Pekkan ile Adnan Şenses Salamis Bay Oteli'nde, Harika Avcı ile Fedon Jasmine Cort Otel'de, Seda Sayan, Mehmet Ali Erbil, Çiğdem Tunç, Turkuaz Latin ile Mezdeke grupları ise Rocks Otel'de, Emrah Acopulco Otel'de sahneden hayranlarına seslenecekler.

Sibel Can Günay'da

Daha önce yılbaşı gecesi sahneye çıkmayacağını açıklayan Sibel Can, eski patronu Günay Tuncer'in hatırını kıramadı ve yeni yılın ilk ışıklarında İstanbul'un tanınmış mekanı Günay'da sahneye çıkmayı kabul etti. Can'dan sonra Sertap Erener ile Levent Yüksel sahneye çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!