Yeni ürünlerini tanıtan Logitech Türkiye’de yatırıma hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünlerini tanıtan Logitech Türkiye’de yatırıma hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2006 00:00

Bilgisayar aksesuarları konusunda kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle dünya çapında üne sahip firmalardan Logitech, önümüzdeki günlerde pazara sunacağı 20’ye yakın ürününü düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı.

Yeni ürün yelpazesinde İnternet üzerinden görüşmeye yönelik ürünlerin yanı sıra, müzik sistemleri ve iPod aksesuarları, gelişmiş fareler, Web kameralar ve oyun kontrolcüleri yer alıyor. Tüm ürünler kendilerine özgü teknolojik yenilikleriyle olduğu kadar tasarımlarıyla da kullanıcıları etkileyecek özellikler barındırıyorlar.

Logitech’le ilgili bir diğer gelişme de, firmanın Batı Avrupa’daki ambalaj ve paketleme tesislerini Türkiye’ye taşımayı planlıyor oluşu. Logitech’in yeni ürünlerinin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Logitech Benelux, Ortadoğu ve Afrika Bölge Direktörü Robert van de Vegte, Türkiye’nin bölgenin en hızlı büyüyen ülkelerinden biri olduğunu belirterek "Logitech’in büyüme stratejisinde Türkiye’nin önemli bir yeri var. Batı Avrupa’daki paketleme ve ambalaj tesislerimizi Türkiye’ye taşımayı planlıyoruz. Gerek stratejik konumu, gerekse altyapısıyla Türkiye bu konudaki en önemli adaylardan biri" diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!