Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2005 00:40

Radyo kanallarını top değiştiriyor

Alarmlı saati bulunan bu radyonun kanallarını manyetik bir top değiştiriyor. Radyonun üzerindeki topa dokunduğunuzda özel zemin üzerindeki diğer noktaya gidiyor. Radyo, 9 AM ve 9 FM istasyonu olmak üzere toplam 18 kanal alıyor. İki AA pille çalışan radyonun fiyatı: 60 dolar.

Bilgi için: www.uncommongoods.com

İlk 48 cm ekranlı dizüstü bilgisayar

Samsung firması özellikle de grafikçilerin, mimarların ve oyun meraklılarının ilgisini çekecek 48cm’lik Samsung M70 diz üstü bilgisayarını sundu. Firmanın açıklamasına göre alet diğer bazı ilginç özelliklere de sahip. M70’in yüksek çözünürlük ekranı masa üstü bilgisayar ekranının kalitesinde ve diz üstü bilgisayarından çıkartılarak normal ekran olarak da kullanılabilmekte. Ekranın geniş olması nedeniyle klavye üzerinde özel işlevlere yönelik tuşlar için de yer kalmış. M70, hızlı bir Pentium M ile çalışıyor. Ekim ayının sonunda Avrupa’da piyasaya çıkması beklenen bilgisayarın fiyatı 2000 Avro civarında. Bilgi için: www.samsung.de

Bakım kremleriniz, etkisini kaybetmesin

Sıcak yaz günlerinde tuvalet masasının üzerinde bıraktığınız bakım kremlerinizin etkisini yitirdiğini biliyor musunuz? Biszetfirması şimdi banyonuz için bir soğutucu sundu. Soğutucu banyo dolabı sayesinde, bakım kremleriniz kış ayrındaki etkisini koruyor ve cildinizi daha iyi canlandırmakta.

Bilgi için: www.biszet.com

Çift lazerli bilgisayar faresi

Logitech firmasının ‘Laser Cordless Mouse V400’ faresi her türlü yüzeyde işliyor. Yeni model özellikle de taşınabilir bilgisayar modelleri için düşünülmüş. ‘Tit Wheel Plus Zoom’ döner tuşu sayesinde görüntüler aşağı yukarı ve sağ sola hareket ettirilebildiği gibi büyültülüp, küçültülebiliyor da. Gri ve turuncu çizgili metalik veya gri siyah renkte sunulan farenin fiyatı 69.99 Avro.

Bilgi için: www.logitech.de

Su altında güneş enerjisiyle çalışıyor

Güneş enerjisiyle işleyen sualtı robotu çok yakında Arlington Ulusal Bilim Vakfı’nda sunulacak. Bilim adamları yeni robotla kimyasal ve biyolojik maddeleri izlemek istiyorlar. Pil değiştirme sorunu olmadığı için, robotu suyun altında çok daha uzun süre kullanabilecekler. Yeni teknolojiyle sahil bölgelerini görüntülemek isteyen Amerikan donanması da ilgi gösterdi.

Bilgi için: www.therawfeed.com

Şeker gibi telefonlar

Neden cep telefonları genelde siyah, gri veya metalik olmak zorunda. Kim bu iç karartıcı renkleri sever ki? Design Studio S, şimdi şeker gibi renkli tasarımlar sundu. Ne yazık ki web sitesinde ayrıntılı bilgiler yok. Ama eğer merakınız varsa diğer tasarımlara bir göz atabilirsiniz.

Bilgi için: www.va.rosenet.ne.jp

Şişirilebilir hoparlör

MP3 çalıcısını her zaman yanınızda taşımanız mümkün. Ya hoparlörleri? Şişirilebilir hoparlörleri taşımak hiç de zor değil. Hoparlörleri şişirdikten sonra mini amplifikatöre bağlayın. Ve son olarak da mini amplifikatörü MP3’le birleştirin. Partiye hoş geldiniz! Bu arada şişirebilir hoparlörlerin suya dayanıklı olmadığını hatırlatalım. Fiyatı: 39.99 Dolar.

Bilgi için: www.thinkgeek.com

Buruşuk giysileriniz kendi kendine ütüleniyor

Giysi bakımı hiç bu kadar kolay olmamıştı. Whirpool Fabric Freshener kabin biçiminde taşınabilir bakım ünitesi, gün boyu üzerinizde taşıdığınız giysilerinizi herhangi bir kimyasal madde veya deterjan kullanmadan ütülüyor ve ‘canlandırıyor’. Bunun için üzerinizden çıkan giysileri kabine yerleştirip tek bir çalıştırma düğmesine basmanız yeterli. Giysileriniz yarım saat sonra pırıl pırıl karşınızda. Fiyatı: 249.00 Dolar. Bilgi için: www.whirlpool.com

Sushi meraklılarına

Sushi aşçılarının işleri, izleyenlere çok basitmiş gibi gelir, oysa bu iş uzun bir eğitim gerektirir. Her Sushi meraklısının bu kadar sabırlı olmayacağını düşünen bir Alman firması pratik bir Sushi makinesi tasarladı. 20x15x12cm boyutlarındaki aletin fiyatı: 39 Avro.

Bilgi için: www.berlindesign.net.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!