Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2004 00:01

Wi-Fi avına çıkan cihaz

Chrysalis
Wi-Fi Seeker yardımı ile 802.11b erişim alanında olup olmadığınızı anlayabileceksiniz. Yapacağınız tek şey LED göstergesine bir göz atmak. İçindeki program, mikro dalgaları kablosuz sinyallerden ayırt ediyor. Fiyatı 30 dolar.

Bilgi için: wifiseeker.com

Gerçek kameralı telefon

Casio
A5406CA dünyanın ilk 3.2 MP’lik kamera telefonu. 12.8 MB’lık bir belleğe sahip. Ayrıca depolama kapasitesini genişletmek isterseniz mini SD kartlarından yararlanabilirsiniz. Fiyatı henüz bilinmiyor.

Bilgi için. Casio.co.jp

35mm negatiften dijital fotoğraf

Epson
Perfection 2580 Photo Scanner, 2.400 dpi çözünürlükte bir tarayıcı. En önemli özelliği 35 mm negatifleri basit bir film doldurucu ile dijital fotoğraflara dönüştürmesi. Diğer özellikleri 48 bit renk ve USB 2.0. Fiyatı 150 dolar.

Bilgi için: epson.com

İzle ve öğren

RolleiFlex
MiniDigi ilk ikiz mercekli refleks dijital kamera. Bu kamerada merceklerden biri olayı izlerken Ğüst taraftaki LCD ekran üzerinden-, diğeri görüntüyü çeker. Fiyatı 350 dolar.

Bilgi için: rolleiusa.com

Acımasız avcılar için kameralı tüfek

Adirondack
Optics SmantScope, avının son canlı halini görüntülemek isteyen sadist avcılar için geliştirildi. Bu 1 MP’lık tüfek-dijital kamera, tetiği çektiğiniz anda deklanşöre basıyor ve görüntüyü SmartMedia kartına gönderiyor. Avcı bu görüntüleri, yüreği kaldırabilecek dostlarıyla birlikte izleyerek ne kadar ‘büyük bir avcı’ olduğunu kanıtlama fırsatını yakalıyor. Fiyatı 1.700 dolar.

Bilgi için: adkoptics.com

Sunum kolaylığı

Luidia
eBeam interactive, herhangi bir yansıtma yüzeyini uzaktan dokunmatik bir ekran haline getiriyor. Bluetooth sensor ve kalem Ğstylus- PC ile bağlantı kuruyor. Böylece yansıtma yüzeyinin üzerine yazı yazabiliyorsunuz. Fiyatı 1.000 dolar.

Bilgi için: luidia.com

Cazip, temiz ve eğlenceli

Zap
MBZ elektrikli mini-bisikleti en elverişsiz zeminde bile rahatlıkla yol alabiliyor. Aracın güç sistemi, tekerlek göbeğinin içindeki 48 volt’luk ikiz motorları döndürüyor. Fiyatı 900 dolar.

Bilgi için: zapworld.com

Kutudaki sargı bezi

Seal-On
Spray, kanayan yaraların tedavisinde kullanılan bir sprey. Spreyin içindeki okside edilmiş mikro-selüloz parçacıkları kan damarlarını hızla tıkadığı için kanamaları anında durduruyor. Fiyatı 8 dolar.

Bilgi için: seal-on.com

Çivi çakmanın kolay yolu

Black&Decker
’ın 12 volt’luk kablosuz çivi tabancası saniyede 2 çivi çakabiliyor. Şu anda piyasalarda bulunan en hızlı kablosuz çivi tabancası. Bir mikro-işlemci sıkışma durumunda müdahale edip, sorunu çözüyor. Fiyatı 200 dolar.

Bilgi için: blackanddecker.com

Özürlüler için kavrama kolaylığı

3M
Greptile Grip golf eldiveni, avuçiçi kısmındaki sentetik polimerden çıkan mikroskopik uzantılar yardımıyla, ıslak veya kuru olduğuna bakmaksızın, nesneleri sıkıca kavramanızı sağlıyor. Fiyatı 16 dolar.

Bilgi için: 3M.com

Derin karanlık

Hitachi
PJTX 100, 16:9 yüksek çözünürlüklü projektörü 1.200 lümeni (ışık ölçü birimi) harekete geçiriyor. Ayrıca gama eğrisi ayarları, karanlık renklerde ayrıntı kaybına yol açmadan gerçek siyahı elde etmenizi sağlıyor. Fiyatı 4.000 dolar.

Bilgi için: hitachi.us

Nazik bir dev

Chevy
Silverado Hybrid, gerçek boyutlarında üretilmiş ilk hibrid kamyonet. İsteğe bağlı olarak devreye sokulan enerji sistemi 295 beygir gücünün yanısıra, yüzde 10’luk bir yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Bilgi için: chevrolet.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!