Yeni tasarımı ile iPod Nano

Güncelleme Tarihi:

Yeni tasarımı ile iPod Nano
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2007 12:37

Apple, dünyanın en popüler müzik çalarına, eklediği video gösterimi, geliştirilmiş kullanıcı arayüzü Cower Flow özellikleri ve inanılmaz yeni tasarımı ile baştan aşağıya yenilenen iPod nano`yu tanıttı.

Haberin Devamı

Yeni iPod nano inç başına 204 piksel barındıran 2 inç’lik daha büyük ekranı ile, kullanıcılara, en sevdikleri filmleri, TV şovlarını ve klipleri şu anda, kullandıkları video iPod'daki aynı çözünürlükte izleme imkanı veriyor. iPod nano ayrıca içerisine iTunes ve üç eğlenceli oyun yüklenmiş olarak geliyor. iPod nano,24 saate kadar ses oynatma veya beş saate kadar video oynatma imkanı sağlamakta olup, güzel anotlanmış alüminyum ve parlatılmış paslanmaz çelikle yapılmış tamamen metal, zarif ve yeni bir kasa tasarımı ile gümüş, siyah, mavi, yeşil renklerinde sunuluyor.

 

Apple'ın CEO'su Steve Jobsyaptığı açıklamada " En sevilen müzik çaları aldık ve tatil sezonu için tam zamanında şaşırtıcı video oynatma özelliğini ekledik," ve “iPod nano her yeni nesille birliktedaha iyiye gitmeye devam ediyor.” diye ekledi.

 

Haberin Devamı

Baştan aşağı yenilenen iPod nano bir önceki nesilden yüzde 65 daha parlak olan inç başına 204 piksellik bir ekran özelliğine sahip ve hareket halindeyken en sevdiğiniz filmleri ve TV şovlarını seyretmeniz için kusursuz. iPod nano ayrıca fotoğrafları daha önce hiç olmadığı gibi gösteren gelişmiş bir kullanıcı arayüzü özelliğine de sahip. iPod nano artık Dokunmatik Teker'i kullanarak albüm kapağı grafikleriyle bütün müzik koleksiyonunuz arasında gezinebilmeniz için Cover Flow'u da içeriyor.

 

Yeni iPod nano, iPod oyunlarını oynamak için de kusursuz ve içerisindebilgi eğlence oyunu iQuiz; 360 derecelik tuğla parçalama oyunu Vortex ve popüler soliter kart oyunu Klondike gibi önceden yüklenmiş üç oyun bulunduruyor.

 

iPod nano için USB 2.0 portlu bir Mac, Mac OS X v10.4.8 veya sonraki sürümler ve iTunes 7.4; veya USB 2.0 portlu bir Windows PC ve Windows Vista veya Windows XP Home veya Professional (Service Pack 2) veya sonraki sürümler ve iTunes 7.4 ‘ü yüklemeniz yeterli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!