Yeni Outlander dizeliyle 85 bin YTL’ye Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Yeni Outlander dizeliyle 85 bin YTL’ye Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2008 00:00

Japon Mitsubishi’nin SUV (Sport Utility Vehicle) segmentindeki başarılı temsilcisi Outlander tamamen yenilenerek, 84 bin 900 YTL’den Türkiye’de satışa sunuldu. Mitsubishi’nin Türkiye Distribütörü Temsa tarafından ithal edilen yeni Outlander, ilk etapta 2.0 litrelik dizel motoru ve 6 ileri manuel şanzımanıyla pazarda yer alacak.

Yeni Outlander, 4X4 teknolojisi, yol tutuşu ve teknik özellikleriyle dikkat çekerken, hem şehir içi hem de şehir dışı kullanım göz önünde bulundurularak geliştirilmiş.

Mitsubishi’nin sporcu kişiliğini yansıtan yeni Outlander’in önde modern Japon tasarım anlayışının ürünü olan ’Mount Fuji’ radyatör ızgarası, arkada ise LED farlar bu görünüme katkıda bulunuyor. Konfora da büyük önem verilen yeni Outlander’ın standart donanım paketi içinde, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, deri döşeme ve ısıtmalı ön koltuklar, 650 Watt gücünde ve 9 hoparlörlü dünyaca ünlü ’Rockford Fosgate’ müzik sistemi, direksiyondan kumanda edilebilen Cruise Control ve Bluetooth hands-free telefon kiti, elektrik ayarlı Sunroof, Xenon farlar bulunuyor. İki parçalı açılabilen bagaj kapağı yükleme kolaylığı sağlarken, kolaylıkla katlanabilen ikinci ve üçüncü sıra koltuklar bagaj alanı arttırılabiliyor.

Dakar Rallisinde rekorlar kırarak 7si üst üste toplam 12 kez şampiyonluğunu ilan eden, 4X4 teknolojisi konusunda kendisini fazlasıyla kanıtlamış bir markanın genlerini taşıyan Yeni Outlander sürüş keyfini ve macera duygusunu katlayacak. Yeni Outlander, "AWC" sistemi (dört tekerden çekiş kontrol) teknolojisi ile sadece orta konsoldaki düğmeyi çevirerek 2 çeker, 4 çeker ve kilitli 4 çeker modları ile en zor koşulları bile alt edecek güvenli sürüşü sağlıyor. Bu sistem ASTC (aktif denge ve çekiş kontrol) sistemi ile birleşerek mükemmel bir denge ve yol tutuşu sağlıyor. Ağırlık merkezinin düşürülmesi ile, Yeni Outlander’da yol tutuşu daha da iyileştirildi. Bunlara ek olarak, ABS ve EBD sistemleri, RISE - güçlendirilmiş gövde sistemi ve ön-yan-perde hava yastıkları ile güvenlik maksimize edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!