Yeni evin parası kasetten geldi

Güncelleme Tarihi:

Yeni evin parası kasetten geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2002 02:02

İbrahim Tatlıses'le gönül ilişkisini bitirdikten sonra çalışıp, kendi parasını kazanmak isteyen Derya Tuna, bu düşünceyi geçtiğimiz haftalarda hayata geçirdi ve sahneye çıktı.

Yakın dostlarının da desteğiyle ekonomik özgürlüğüne adım atan Derya Tuna, ilk olarak Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkmak için Kıbrıs Jasmine Court Oteli'yle anlaştı. Tuna, bu anlaşma karşılığında 20 bin dolar peşin para aldı. Ancak onu asıl heyecanlandıran kaset teklifi oldu. Yakın dostu Gülben Ergen ve sevgilisi Metin Güneş'in yardımıyla Universal Müzik'le görüşen Derya Tuna, aynı gün 150 bin dolar karşılığında kaset anlaşması yaptı ve bu paranın 50 bin dolarını peşin aldı.

Bu anlaşmadan sonra iyice rahatlayan Derya Tuna, kararlarını tek tek uygulamaya başladı. Ekonomik anlamda da Tatlıses'le bağını koparan Tuna, önce hiçbir eşyasına dokunmadan hem kendi üzerine, hem de Tatlıses'in üzerine olan evlerini terk etti. Zekeriyaköy Alarko Sitesi'nde son bir yıldır yaşamakta olduğu ve tapusu Tatlıses'e ait olan evi de bırakan Derya Tuna, takılarını dahi almadan ayrıldı. Tuna, kendine Tarabya'da iki kiralık daire tuttu. Hem kaset anlaşmasından, hem de Kıbrıs'taki ekstradan toplam 70 bin dolar parası olan Derya Tuna, yerleştiği katın alt dairesine de yine daha önce İbrahim Tatlıses'in evinde oturan annesini yerleştirdi.

Derya Tuna, hasta yatağında yeni kararlar alıyor. ‘‘Eğer beni vurdurtan bulunmazsa Türkiye'den giderim’’ açıklamasını yapan Tuna, Amerika'ya gitmekte kararlı. Orlando'da bir evi bulunan Derya Tuna, hastaneden çıktıktan bir süre sonra burada dinlenmeye çekilecek. Yıllardır New York'ta bir Türk restoranı açma hayalleri kuran Tuna, hastanedeyken yakın dostlarına, ‘‘Artık bu restoran işine ağırlık veririm’’ dedi. Şişli

Cumhuriyet Savcısı’nın hastanede Derya Tuna’nın ifadesini aldığı öğrenildi.

Günay'ı manşet yaptı

Derya Tuna'ya gazinosunda assolistlik teklif eden Günay Tuncel'e kızan İbrahim Tatlıses, sahibi olduğu İmparator Gazetesi'nde Günay Tuncel'in tefecilere 400 bin dolar borcu olduğunu yazdı. Tuncel'in borçlarına ilişkin habere yarım sayfa yer veren gazetede, ünlü işletmecinin zor durumda olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!