Yeni bir yaşam

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir yaşam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2002 11:47

Feng Shui, insanın yaşadığı ortam ve çevresiyle ilişkilerini, doğayla arasındaki uyumu sağlayan binlerce yıllık Çin öğretisi. Feng rüzgar, Shui ise su anlamına geliyor.

Çinliler, binlerce yıldır Feng Shui yöntemlerini kullanarak yaşamlarına zenginlik katıyorlar. Feng Shui metodlarını çeşitli alanlarda kullanmak mümkün. Evde, bahçede, işyerinde ve ilişkilerde Feng Shui yöntemleri kullanılarak monoton bir yaşam ve tekdüze ilişkiler renklendirilebiliyor.

Doğanın güçlerini ve enerjisini yönlendirme sanatı olan Feng Shui, Çin'de üç bin yıldır uygulanıyor. Yüzyıllar boyunca Çin İmparatorluğu'nun üst düzey insanları tarafından kullanılmış. Uyumlu yaşama sanatı olan Feng Shui'nin ilk uygulayıcısı olan Çinliler, bu sanatın prensiplerini sır gibi saklamışlar. Bu nedenle dünya Feng Shui ile binlerce yıl sonra tanışmış.

Şu anda dünyanın her yerinde Feng Shui ilgi görüyor. Feng Shui konusunda pek çok kitap bulunuyor. Alfa Yayınları, Feng Shui'nin çeşitli alanlarda kullanımı ile ilgili kitapları Haziran 2002'den itibaren okuyucuların beğenisine sunuyor.

Richard Webster'in yazdığı kitaplar Pınar Savaş tarafından Türkçe'ye çevrilmiş. Kitapların yayın koordinatörlüğünü ve editörlüğünü Rana Gürtuna yapmış.

İş yaşamında başarılarını artırmak isteyenlere 'İşyeriniz İçin Feng Shui' kitabı yol gösteriyor. Kitapta daha fazla müşteri çekmek, satış miktarını artırmak, eleman değişim oranını düşürmek gibi konularda Feng Shui'nin kullanımına yer veriliyor. Feng Shui yöntemlerini uygulayarak hedeflenilen kariyere nasıl ulaşılacağı anlatılıyor.

'Bahçeniz İçin Feng Shui' kitabında, gizli bir bahçe yaratmanın yolları nelerdir, kokulu bitkiler için en iyi yerleşim nasıldır, yeni bir ev alırken çevrenizde nelere dikkat etmelisiniz gibi soruların cevapları yer alıyor.

'Başarı ve Mutluluk İçin Feng Shui' kitabı, Feng Shui'yi kullanarak mutluluğu yakalamanın ve yaşamın sürekli bir parçası haline getirmenin yollarını anlatıyor.

Doğru kişiyi bulmanın, tutkulu bir aşk yaşamanın, monotonlaşan ilişkiyi hareketlendirmenin, yürümeyen bir evliliği düzeltmenin sırlarını ise 'Aşk ve Romantizm İçin Feng Shui' de bulabilirsiniz.


HÜRRİYET İK'NIN ÖNERİLERİ

Patron Daima Haklıdır (Fuat Yalçın, Arıtan)

Farklılığınızı Ölçebildiğiniz An... (Prof. Dr. Arman Kırım, Sistem Yay.)

Yeni Ekonomide Yönetim ve Pazarlama (Çağlar Çoroğlu, Alfa Yayınları)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!