Yemekten zehirlenen baba öldü, oğulları yoğun bakımda

Güncelleme Tarihi:

Yemekten zehirlenen baba öldü, oğulları yoğun bakımda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2011 09:26

Balıkesir’in Manyas İlçesi’nde akşam yemeğinden sonra fenalaşan hastaneye kaldırılan ve besin zehirlenmesi teşhisi ile tedavi altına alınan Çelik ailesisinden baba 54 yaşındaki Ziya Çelik yaşamını yitirirken, 3 çocuğu tedavi altına alındı.

Olay akşam saat 19.30 sıralarında ilçeye Manyas’a 23 kilometre uzaklıktaki orman köyü olan Koçoğlu Köyü’nde meydana geldi. Eşi kırda olan Ziya Çelik, 3 çocuğu ile bidrlikte akşam yemeğinde mercimek çorbası ve makarna yedi. Yemekten bir süre sonra fenalaşan ve komşuları tarafından yarı baygın vaziyette bulunan baba ile 3 kardeş Manyas Devlet Hastanesi’ne getirildi. Gıda zehirlenmesi tanısı ile tedavi altına alınan Çelik ailesinden baba Ziya Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, çocukları Elif Çelik (15) ve Emine Çelik (18) Bandırma Devlet Hastanesi’nde, durumu ağır olan İbrahim Çelik (13)ise Balıkesir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Sağlık Grup Başkanlığı ve İlçe Gıda-Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce ailenin yedikleri yemek ve ekmeklerden numune alındı. Ziya Çelik’in cesedi Manyas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Zehirlenme olayı ile ilgili Manyas Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!