YDS sınav sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM tarafından belirlenen tarih!

Güncelleme Tarihi:

YDS sınav sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak İşte ÖSYM tarafından belirlenen tarih
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 22:43

2 Aralık'ta yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2018-YDS/3) temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları adayların erişimine açıldı. Bu gelişmenin ardından YDS'nin sonuç tarihi merak konusu oldu. Peki, YDS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 2 Aralık'ta yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2018-YDS/3) sonuçlarının açıklanacağı tarih, söz konusu sınava katılım sağlayan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte, ÖSYM'nin 2018-YDS/3 sonuç açıklama tarihi...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 2 Aralık'ta düzenlenen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı sonuçları 25 Aralık 2018'de adayların erişime açılacak.  Sonuçlara açıklanır açıklanmaz ÖSYM'nin resmi internet sayfasından sorgulama yapabilirsiniz.

YDS SORU VE CEVAPLARI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 2 Aralık'ta yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2018-YDS/3) temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı.

Haberin Devamı

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2018-YDS/3 adayları, 10 gün süreyle "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilecek.

Sınavda adaylara yöneltilen soruların yüzde 10'una karşılık gelen temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına ise ÖSYM'nin internet sitesinden erişilebilecek.

Duyuruda, soruların, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde ve telif haklarının ÖSYM'ye ait olduğu belirtilerek, ÖSYM'nin yazılı izni olmadan çoğaltılamayacağı, dağıtılamayacağı ve yayımlanamayacağı uyarısında bulunuldu.

YDS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!