Yasak aşk oyunları

Güncelleme Tarihi:

Yasak aşk oyunları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2007 17:00

Bu hafta farklı türlerde yedi yeni film gösterime giriyor. Avrupa'nın en eski destanından uyarlanan Beowulf, Robert Zemeckis'in imzasını taşıyan'sıkı' bir animasyon filmi. Angelina Jolie de dahil ünlü oyuncuların birebir animasyon kopyalarının yer aldığı film, teknoloji harikası sahneleriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

FİLMDEN VE KAMERA ARKASINDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ZEYNEP'İN SEKİZ GÜNÜ VE DİĞER YENİ FİLMLERLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ

Haftanın yerli yapımı ise Fadik Sevin Atasoy'un sevişme sahneleriyle dikkat çeken Zeynep'in Sekiz Günü.   Senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Cemal Şan’ın, görüntü yönetmenliğini Sarp Kaya’nın, müziklerini Babazula’nın yaptığı filmde başlıca rolleri, Fadik Sevin Atasoy, Mustafa Üstündağ, Fırat Tanış, Cengiz Sezici, Sinan Albayrak, Ferit Kaya, Arzutan Bayraktutan, Uğur Çavuşoğlu, Uğur Çınar, Müfit Aytekin, Necmettin Çobanoğlu ve Songül Bayoğlu paylaşıyor.

Cesur filmlerile tanınan Catherine Breillat'nın Jules-Amédée Barbey d'Aurevilly'nin romanından uyarladığı Metres bu yılki Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde de gösterilmişti. Filmin başrollerinden birinde beyazperdenin sıradışı oyuncularından biri olan Asio Argento var.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!