Yarın fırınlar açık mı, 2 Mayıs Pazar günü fırınlar kaça kadar çalışıyor? İşte fırınlar için son açıklama

Güncelleme Tarihi:

Yarın fırınlar açık mı, 2 Mayıs Pazar günü fırınlar kaça kadar çalışıyor İşte fırınlar için son açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2021 20:41

Yarın fırınların kaça kadar çalıştığı, gündemde yer almaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre, belirli koşullar altında fırınlara gitmek mümkün olabilecek. Ekmek ve pide almak için fırına gidecek olan vatandaşların araç kullanmaması gerekecek. Fırınların çalışma saatine göre dışarı çıkacak olanlar, genelgede yer alan bilgilere göre hareket edecek. Peki, yarın fırınlar açık mı? İşte, 2 Mayıs fırınların çalışma durumu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

Yarın fırınlar açık mı sorusu, 2 Mayıs Pazar günü için araştırmalarını yapan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge kapsamında hareket edecek olan vatandaşlar, 2 Mayıs Pazar günü fırınlar açık mı kapalı mı sorusuna alacakları cevaba hazırlıklarını gerçekleştirecek. Peki, yarın fırınlar açık mı? İşte, 2 Mayıs Pazar günü fırınlar açık mı sorusuna yönelik bazı bilgiler

YARIN FIRINLAR AÇIK MI?

Tam kapanma döneminde ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacaktır (Bu iş yerlerinde sadece ekmek ve unlu mamul satışı yapılabilir.). Vatandaşlar ekmek ve unlu mamul ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine yürüme mesafesinde olan fırına gidip gelebileceklerdir.

Fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerlerine ait ekmek dağıtım araçlarıyla sadece market ve bakkallara ekmek servisi yapılabilecek, sokak aralarında kesinlikle satış yapılmayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!