Yarın (14 Ocak) hangi illerde okullar tatil? Artvin, Kars ve Van'da yarın okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

Yarın (14 Ocak) hangi illerde okullar tatil Artvin, Kars ve Vanda yarın okullar tatil mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2020 19:44

Türkiye genelinde devam eden kar yağışıyla beraber ülkenin birçok kentinde eğitim ve öğretime ara verildi. Pazartesi günü Van'ın Gürpınar ve Bahçesaray ilçelerinde kar nedeniyle okullar tatil olması sonrası salı günü için öğrenci ve velilerin son dakika kar tatili beklentisi arttı. Yoğun kar yağışının devam ettiği Artvin ve Kars'ta da gözler valiliklerden yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, yarın hangi illerde okullar tatil? 14 Ocak Salı günü Artvin, Kars ve Van'da okullar tatil mi? İşte, son dakika kar tatili haberine yönelik ayrıntılar...

Haberin Devamı

Ülkenin Doğu Anadolu Bölgesi'nde devam eden kar yağışıyla beraber, ulaşım bazı kentlerde olumsuz etkilendi. Eğitim ve öğretimin de etkilendiği Van'da pazartesi günü okullara ara verildi. Şimdi gözler 14 Ocak son dakika kar tatili açıklamalarında. Peki, yarın okullar tatil mi? Salı günü nerelerde okullar tatil? İşte, 14 Ocak son dakika kar tatili haberleriyle ilgili bilgiler.

YARIN VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Van Valiliği'nden yarın okulların tatil olduğuna yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Artvin ve Kars için de henüz kar tatili duyurusu gelmedi. 14 Ocak kar tatili haberleri geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

KARS'TA YOĞUN KAR MESAİSİ

Kars’ta belediye işçilerinin, kar temizleme mesaisi başladı. Kentte önceki gün yağan karın ardından Kars Belediyesi karla mücadele ekipleri kaldırım ve yolların karını temizledi.

Haberin Devamı

Vatandaşların mağdur olamaması için yoğun bir çalışma içine giren Belediye, kar ve buz timi oluşturdu. İşçiler, gruplar hainde halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklarda kar temizleme ve buz kırma çalışması yapıyor. Ekipler, küreklerle kaldırımların karını temizliyor. Yol kenarına yığılan karlar iş makineleriyle kamyonlara doldurularak kent dışına çıkarılıyor.

Kars Belediyesi karla mücadele ekipleri, başta Fiakbey Caddesi olmak üzere, Atatürk, Kazmpaşa, İnönü, GAMP, Haydar Aliyev ve Cumhuriyet cadde ve kaldırımlarının karını temizleyerek vatandaşların temiz kaldırımlarda yürümesine imkan sağladı.

Belediye karla mücadele ekiplerinin mahalle ve sokaklarda da karla mücadele çalışması yaptığı öğrenildi.

 

BAKMADAN GEÇME!