Yargıtay Eski Başkanı Gerçeker kazada yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Yargıtay Eski Başkanı Gerçeker kazada yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2013 06:53

Seydişehir ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu, aralarında Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu ve eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile eşinin de bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Seydişehir-Antalya karayolu Gevrekli beldesi yakınlarında Hasan Gerçeker'in de içinde bulunduğu aracın, karşı yönden gelen otomobille çarpıştığını söyledi.

Kazada; Gerçeker, yanında bulunan eşi Saniye Gerçeker ve diğer araçtaki baba ile iki kızının yaralandığını belirten Sonel, "Yaralılar hemen Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları iyi. Gerekli müdahaleler yapılıyor. Hasan Gerçeker'in eşiyle Ankara'dan Manavgat'a gittiğini öğrendik" diye konuştu.

EŞİYLE ANKARA'YA GETİRİLDİ

Seydişehir'deki trafik kazasında yaralanan Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu ve eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile eşi, hava ambulansıyla Ankara'ya getirildi.

Seydişehir Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Hasan Gerçeker ile eşi Saniye Gerçeker, hava ambulansıyla Ankara'ya getirilerek, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Seydişehir-Antalya karayolu Gevrekli beldesi yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu, aralarında Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu ve eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker ile eşinin de bulunduğu 5 kişi yaralanmıştı.

Haberin Devamı

Yargıtay Eski Başkanı Gerçeker kazada yaralandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!