Yaralı polis memurunun durumu iyiye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Yaralı polis memurunun durumu iyiye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2011 11:24

Kastamonu'daki polis otosuna yönelik saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş'un, tedavi gördüğü hastanede bugün küçük bir operasyon geçireceği ve kafasında saçlı derideki yabancı cisimlerin çıkartılacağı öğrenildi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Bozkurt, yaralı polis memuru, 31 yaşındaki Metin Kuş'un dün akşam saatlerinde 112 ambulansıyla Kastamonu'dan hastanelerine sevk edildiğini söyledi.

Kuş'a Ankara'ya gelmeden önce ilk müdahalenin ve tetkiklerin yapıldığını belirten Bozkurt, “Buraya geldiğinde genel durumu iyi ve bilinci açıktı. Kafada saçlı deride patlamaya bağlı yabancı cisimler vardı. İlk bakımı yapıldıktan sonra kontrol altına alındı”' dedi.

Yaralı polis memurunun sağlık durumunun gayet iyi olduğunu vurgulayan Bozkurt, “Bugün küçük bir operasyonla kafasında saçlı derideki yabancı cisimler çıkartılacak” diye konuştu.

Kuş'un eşiyle telefonla görüştüğünü belirten Bozkurt, yakın akrabalarının yaralıyı ziyaret ettiğini ancak şimdi tedbiren ziyaret yasağı konulduğunu sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!