Yanlış anlaşıldım

Güncelleme Tarihi:

Yanlış anlaşıldım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 12:13

Emral Avşar'a 'En fazla 5-6 ay ömrü var' diyen Leyla Onay, dün özür diledi.

Haberin Devamı

 

İç Hastalıkları Uzmanı Leyla Onay, kendisinin kişisel bir yorum yapmadığını genel konuştuğunu, hiçbir doktorun hiçbir hastasına bu şekilde bir söylemde bulunamayacağını belirtti. Onay, "Bir doktor değil, en kötü insan bile 'bir kişi şu zaman ölecek' demez. Bu dünyanın en aşağılık kelimesidir, en rezil kelimesidir. Bana kimse sormuyor, senin müdafan nedir? diye. Biz Müge hanımla sohbet ediyorduk, genel olarak konuşuyorduk. Ben Televizyoncu değilim. Kamera açık mı değil mi nasıl bilebilirim. Adı bile geçmedi. Genel olarak dedim ki iki akciğer de doluysa 5 ay sürer, bağışıklık sistemi düzeldiği zaman kanser de ortadan kalkıyor dedim" açıklamasını yaptı.

Emral Avşar'a giderek, yapılan yanlışı düzelttiğini anlatan Leyla Onay, çok üzüldüğünü söyledi. Onay, "O kadar müstesna bir insanla karşılaştım ki bir kazancım o oldu. Beni doktorluğuna kabul etti. Onkoloji hariç ondan anlamam ama nasıl sağlıklı ve uzun yaşayabilir bu konuda yardımcı olacağım. Tevazuya lüzum yok en iyi ben biliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Bu arada Leyla Onay, Tabip Odasının kendisine dava açması ile ilgili konuda, zaten kendisinin Oda'ya karşı açtığı 2 davası olduğunu, birisinin de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde olduğu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!