Yanlış adama işkence

Güncelleme Tarihi:

Yanlış adama işkence
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 04, 2008 09:13

Arkadaşlarının nişanlısına tacizde bulundu diye yanlışlıkla tüpçüyü kaçırarak saatlerce döven, yüzünde ve vücudunda sigara söndüren 7 saldırgan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Ankara’nın Mamak İlçesi Akdere Semti’nde tüpçülük yapan E.F. (40) öğle saatlerinde tüp dağıtmak için aracına bindi. E.F. hareket etmek üzereyken, araca binen 2 kişi, "Sen ağabeyimizin nişanlısını taciz ediyormuşsun. Kötü işlerinde kullanıyormuşsun. Bedelini ödeyeceksin" dedi. 2 kişi, "Ağabeyiniz kim, beni biriyle karıştırıyorsunuz. Ben kimseyi taciz etmedim" diyen tüpçüyü Pursaklar’daki boş bir eve getirdi ve dışarıdan 5 arkadaşını daha çağırdı. 2 saat süreyle 7 kişi tarafından sırayla dövülen, yüzünde ve vücudunda sigaralar söndürülen E.F. işkenceye daha fazla dayanamayarak bayıldı. Saldırganlar, bayılan E.F’yi özel bir hastaneye bırakıp kaçtı. E.F., acil servisteki tedavisinin ardından polise başvurdu. Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, E.F.’nin verdiği eşkál doğrultusunda 6 saat içinde B.F. Ş.A., F.A., M.K., Y.G., A.A. ve D.C.’yi gözaltına aldı.

 

Haberin Devamı

Üzgünüz sadece dövdük

 

Şüpheliler emniyetteki ilk ifadelerinde, kaçırdıkları E.F.’nin yanlış kiÅŸi olduÄŸunu olaydan sonra öğrendiklerini ve üzgün olduklarını söylediler. Saldırganlar, iÅŸkence yaptıklarını reddederek kendilerini "Sadece dövdük" diye savundular. E.F. ise 7 kiÅŸiden ÅŸikáyetçi oldu. Yapılan incelemelerde, F.A.’nın 90 ayrı suçtan polis kaydı olduÄŸu, M.K.’nın gasp suçundan, A.A.’nın ise küçük yaÅŸta kızı alıkoymaktan sabıkalarının bulunduÄŸu belirlendi. Adliyeye sevk edilen 7 kiÅŸi, nöbetçi mahkemece, günlük adli kontrolden geçmeleri ÅŸartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!