Yalın

Güncelleme Tarihi:

Yalın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 18:00

True Blue
5.6.2010
21.00

Haberin Devamı

Pop müziÄŸin baÅŸarılı ismi YALIN 5 Haziran CumartesiÂFenerbahçe TrueBLue'da..

Türkiye'nin önde gelen organizasyon şirketi UNilife'in gerçekleştireceği konserler YALIN ile start verecek. Geçtiğimiz sene Katy Perry, Omara Portuondo, Cesaria Evora, Abba Gold, Serdar Ortaç, Ajda Pekkan gibi yerli yabancı birçok isim ile 20 bini aşkın katılımcı ve müzikseveri ağırlayan UNilife 2010 yazı içinde muhteşem bir programa imza atmaya hazırlanıyor..

Uzun zamandır konser vermesi beklenen YALIN konserine şimdiden yoğun ilgi var.
Yazın tadına varmak için YALIN ile bu güzel konseri kaçırmayın..

YALIN ile kısa kısa..
Profesyonel anlamda müzik hayatına atıldığı son 6 sene içinde birbirinden özel 4 albüme imza attı. Dijital ortamda şarkı download'ları 2 milyonu aşan sayılarla rekorlara imza attı. Bu dört albümümün toplam satışı 1 milyonun üzerine çıktı. Bugüne kadar 250'den fazla konser verdi. Harbiye Açıkhava Sahnesinde bugüne kadar sahne alan en genç yıldız unvanını koruyan Yalın bu prestijli müzik arenasında toplam 5 kez sevenleriyle buluştu.

Müzik hayatı boyunca birçok şehirde sahne alan Yalın, üniversite gençlik festivallerinde de enerjik, renkli ve başarılı konserlere imza atarak, bu konserler ile yaklaşık 1 milyon kişiye sahneden ulaştı.

Albümlerindeki tüm söz ve müziklerin her biri kendisine ait olan Yalın, bugüne kadar kendi albümleri dışında Serdar Ortaç'a, Gülben Ergen'e ve Bengü'ye birer şarkı verdi.

Yalinonline.com resmi internet sitesi ayda 5 milyonu geçen ziyaretçi sayısıyla en çok ziyaret edilen sanatçı sitelerinden biri olma ayrıcalığına sahip…

Yalın, Derimod ve TOÇEV ile birlikte yürüttüğü köy okullarının onarım kampanyası ile gençlere destek verdi. Bu kampanya ya destek veren her bir ünlü adına Anadolu'daki bir köy okulu onarılarak eğitime kazandırıldı. Onarılan okullar bugün yüzlerce çocuğa eğitim imkanı sağlamaya devam ediyor. Yalın, Kastamonu-Doğanyurt Denizgörülen Yalın İlköğretim Okulu ile yarınlarımıza destek olmaya üzerine düşen sorumluluğa devam ediyor.

Haberin Devamı

NEREDE: True Blue / Fenerbahçe

Haberin Devamı

NE ZAMAN: 5 Haziran 2010 / 21:00

NE KADAR: Normal Bilet: 40,00 TL
Sahne Önü: 67,00 TL
VIP Stand: 420,00 TL

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!