Yakalanınca saldırdılar

Güncelleme Tarihi:

Yakalanınca saldırdılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2006 00:00

ATV’de yayınlanan "Beyaz Gelincik" dizisinin temiz yüzlü işadamı Erkan Petekkaya, önceki akşam Sinem Erülgen’le öpüşürken yakalanınca gazetecilere saldırdı.

TİYATRO sanatçısı Erkan Petekkaya, adı Kaya Çilingiroğlu’yla yaşadığı bir gecelik kaçamakla gündeme gelen Sinem Erülgen’le gazetecilere yakalanınca ortalığı birbirine kattı. Yaklaşık üç yıllık evli ve 1.5 yaşında çocuk sahibi olan Erkan Petekkaya ile Sinem Erülgen, önceki akşam Anjelique’te eğlendi. Mekana ait özel tekneyle Emirgan İskelesi’ne gelen ikili, kimselere aldırmadan uzun uzun öpüşmeye başladı. Medya mensupları tarafından takip edildiklerinin farkında olmadan sevişen Erkan Petekkaya ile Sinem Erülgen, patlayan flaşlar karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar.

Kendisini görüntülemeye çalışan medya mensuplarına bağırarak hakaretler yağdıran Erkan Petekkaya, daha sonra gazetecilere saldırmaya çalıştı. Saldırıya maruz kalmamak için kaçmaya çalışan ATV Özel Hat kameramanı Hakan Altuntaş dengesini kaybedince tökezleyip kamerasını yere düşürdü. Kamerayı bir anda önünde bulan Erkan Petekkaya, hakaret ve küfürler eşliğinde önce kamerayı tekmeledi, daha sonra da denize fırlattı. Görüntülendiği için şoku atlatamayan Erkan Petekkaya, hızını alamayarak gazetecilerden denize atmak üzere fotoğraf makinelerini de istedi. Gazetecilerin yanı sıra Özel Hat kameramanı ve muhabiri, Petekkaya’dan şikayetçi olmak için Armutlu Karakolu’na başvurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!