World of Warcraft üye sayısı 5 milyon

Güncelleme Tarihi:

World of Warcraft üye sayısı 5 milyon
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2005 10:23

Popüler fantastik oyun World of Warcraft’ın üye sayısı 5 milyona çıktı. World of Warcraft çok oyunculu bir online oyun. Yaklaşık bir yıl önce satışa sunulan PC oyunu dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından oynanıyor. Ağustos ayında WOW oyuncularının sayısının 4 milyona ulaştığı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

2004 Kasım’ında ilk olarak Kuzey Amerika, Avustralya ve Yeni Zellanda’da satışa sunulan World of Warcraft oyunu eleştirmenler tarafından oldukça olumlu bir şekilde yorumlanmıştı. Azeroth isimli; orc’ların, büyünün ve mistik yaratıkların hakim olduğu esrarengiz topraklarda geçen oyun, daha sonra Avrupa ve Asya’nın çeşitli ülkelerinde de piyasaya sürüldü. World of Warcraf, şu ana kadar İnternet üzerinden oynanan oyunlar arasında en başarılısı olarak gösteriliyor.

 

World of Warcraft oyunun üreticisi Blizzard, oyunu oynayan üye sayısının 5 milyonu aştığını açıkladı. Üyelik sistemiyle İnternet üzerinden oynanan oyunu oynayabilmek için oyuncular aylık ücret ödüyor. Ayrıca oyun satın alındığında oyuncuya bir aylık ücretsiz bir deneme süresi veriliyor. Büyük başarılar kazanmış Diablo, Starcraft ve Warcraft oyunlarının yaratıcısı tarafından sunulan World of Warcraft’ın ülkemizde de yoğun bir hayran kitlesi bulunuyor.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!