Wii İnternet’e açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Wii İnternet’e açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2006 00:00

Avrupa ve Türkiye’de piyasaya çıktığı 8 Aralık tarihinden itibaren iki gün içinde 325.000 satış adedine ulaşarak rekor kıran Nintendo Wii, kullanıcılarını sevindirecek bir yeniliğe daha imza attı. Nintendo'nun popüler ev konsolu Wii, Opera tarayıcısı sayesinde tüm aile fertlerinin İnternet eğlencesinin keyfine kolay bir şekilde varmalarını sağlayacak.

Haberin Devamı

Opera tarayıcısı ile Wii konsollarına taşınacak olan İnternet Kanalı, İnternet'i kullanıcıların televizyon ekranına getirecek. Opera tarayıcısının Adobe Flash destekleyen bu özel sürümü ile kullanıcıların televizyon ekranından spor karşılaşmaları için sonuçları takip etmeleri, harita üzerinden tatil planlamaları ve sevdikleri siteleri gezmeleri mümkün olacak. Wii kumandasının üstün özellikleri sayesinde ekranın bir yerine yakınlaşmak ve kumandayı sadece harflere nişanlayarak yazı yazılabilen klavyeyi kullanmak ise oldukça kolay.

 

Wii kullanıcıları, 19 Aralık'tan itibaren ‘Hava Durumu Kanalı’ sayesinde 3 boyutlu bir dünya simülasyonu üzerinden istediği yerdeki hava durumunu da anında öğrenebilecek. Böylece Wii'nin çıktığı günden beri aktif olan 4 kanalına (Disk Kanalı, Fotoğraf Kanalı, Mii Kanalı ve Wii Alışveriş Kanalı) İnternet Kanalı da eklenmiş olacak.

 

Haberin Devamı

Wii’nin Türkiye’de tavsiye edilen perakende satış fiyatı 799 YTL. 149 YTL’den satışa çıkan olan Wii oyunları ve Nintendo Wii; Bimeks, Carrefour, Gedik Gross, Deniz Elektronik, E-Store.com, D&R, Mavi Shop, Maxitoys/Joker, Megavizyon, Nezih, Teknosa, Teknolojix, Toys”R”Us, Toyzz Shop, Uzelli, Vestel ve Weblebi.com’da satışta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!