Webcam'de kusursuz fotoğraf

Güncelleme Tarihi:

Webcamde kusursuz fotoğraf
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 14:15

Video görüşmeleri ve paylaşımlarınızı yaparken eşsiz görüntü kalitesini bu kamera ile yakalayacaksınız.

Haberin Devamı

Dünyanın lider webcam üreticisi Logitech ve dünyanın önde gelen optik firması Carl Zeiss video görüşmeleri ve paylaşımları için eşsiz bir görüntü kalitesi sağlamak amacıyla özel bir işbirliği yaptıklarını duyurdu. Carl Zeiss ve Logitech işbirliği webcam görüntü kalitesinde yeni bir standard yaratmak amacıyla gerçekleştirildi. .

Carl Zeiss'le birlikte tasarlanan ilk webcam’ler ise Logitech QuickCam Pro 9000 ve Logitech QuickCam Pro for Notebooks oldu. Sözkonusu ürünler Ağustos ayında Türkiye pazarında olacak.

Logitech'in webcam liderliğini Carl Zeiss'in 160 yıllık optik uzmanlığıyla birleştiren bu yeni QuickCam Pro-serisi webcam görüntü kalitesine yeni bir boyut kazandırıyor. Video görüşmelerinde mükemmel  bir görüntü detayı ve gerçeğe yakın bir netlik sunuyor.

Haberin Devamı

Logitech QuickCam Pro 9000 ve QuickCam Pro for Notebooks

Logitech, Carl Zeiss optikleriyle kalmıyor. Logitech QuickCam Pro 9000 ve QuickCam Pro for Notebooks webcam’leri mauel odaklanmanın yarattığı rahatsızlığı ortadan kaldırarak, hızlı ve akıcı bir odaklanma için yüksek kaliteli oto-fokus (autofocus) sistemini kullanıyor. Logitech'in oto-fokus sistemi ile webcam’ler “image-edge” keskinliğindeki değişiklikleri telafi edebiliyor. Logitech'in oto-fokus sistemi görüntüyü üç saniyeden kısa bir sürede yeniden odaklayarak en yakın çekimlerde bile görüntünün net olmasını sağlıyor.

QuickCam Pro 9000 ve QuickCam Pro for Notebooks insanların arkadaşları, aileleri, iş arkadaşları ve müşterileriyle daha iyi iletişim kurmasını sağlayan yüksek pixelde görüntüler oluşturuyor.

Video iletişimi için, her iki webcam de popular video mesaj uygulamaları olan Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger ve AIM ile sorunsuz çalışıyor.

Yüksek çözünürlüklü video fotoğrafları için  QuickCam Pro 9000 ve QuickCam Pro for Notebooks saniyede 30 kareye kadar video çekimi yapabiliyor. Her iki webcam de 720 pixel yüksek çözünürlüklü video formatını desteklediği için insanlar 960'dan 720 pixele kadar kayıt yaparak inanılmaz keskin video klipleri çekip izleyebilir.

Haberin Devamı

Logitech QuickCam Pro 9000 ve Logitech QuickCam Pro for Notebooks webcam’leri RightSound and RightLight 2 Teknolojisinin yanında sekiz megapixele kadar fotoğraf çekebilen iki-megapixel sensöre sahip. Tüm bu özellikler bir arada video görüşme deneyimini zenginleştiriyor.

Logitech RightLight 2 Teknolojisi yetersiz ve değişken ışık ortamlarında; örneğin bir pencerenin arka ve yan ışıklandırmayı kötü etkilediği durumlara otomatik olarak uyum sağlıyor. Logitech'in geliştirilmiş RightSound Teknolojisi ses yankılanmasını ortadan kaldırmanın yanında yeni ses engelleme özelliğiyle arka plan seslerini azaltıyor.

Bugüne kadar 15 milyon kez indirilen avatar, yüz ifadeleri ve yeni Fun Filter'lara sahip     Logitech Video Effects video görüşmelerini daha eğlenceli bir hale getiriyor. Logitech Video Effects yazılımı sayesinde tamamen üç boyutlu animasyon karakterlerine (avatars)   dönüşebilir ya da onların ekrandaki görüntülerine gözlük sakal ya da eğlenceli şapkalar aksesuarlar ekleyebilisiniz.

Haberin Devamı

Logitech Video Effects bu özelliği destekleyen webcam'ler için ücretsiz ve yazılımı www.logitech.com/videoeffects adlı siteden indirebilirsiniz.

Logitech QuickCam Pro 9000 ofis ve evde kullanım için esnek uyumlu bir tabana sahip ki bu da webcam'in hemen her monitörün önüne rahat bir şekilde oturmasını sağlıyor. Seyahat halinde olan profesyonel kullanıcılar için ise Logitech QuickCam Pro for Notebooks koruyucu seyahat çantası ve 20 mm kalınlığındaki bir panele bile uyabilen ayarlanabilir, yaylı klips ile birlikte satılıyor. Çok yönlü QuickCam Pro for Notebooks aynı zamanda bir masa üzerine oturabilecek ve webcam'i göz seviyesine yükseltecek şık bir standa sahip.

Haberin Devamı

Logitech QuickCam Pro 9000 ve QuickCam Pro for Notebooks Ağustos ayında Türkiye pazarına sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!